Selena Gomez lan Zedd duwe romansa sing ringkes banget ing 2015, nanging menehi pengaruh sing tetep ing DJ, lan ora mesthi kanthi cara sing apik.



Gambar Getty

Mesthi wae, ora ana perasaan negatif sing ana hubungane langsung karo bintang pop.

Wartawan nelpon wong tuwa. Wong hacking telpon kanca-kanca, 'jarene Majalah Billboard bagean sing paling ala nalika pacaran karo superstar. 'Aku ngerti apa sing bakal dakkarepake. Dheweke minangka salah sawijining wong sing paling akeh ngobrolake ing saindenging jagad, nanging aku ora ngerti apa sing bakal ngowahi uripku. '





Selena tampil ing video tunggal lan musik Zedd 'I Want You to Know'.

Dheweke ujar marang Billboard yen dheweke ora ngerti ketenaran sejati 'nganti Selena teka ing jagadku.'



Invision / AP

Percintaan ing antarane kekarone ora suwe. Ing wulan Juni, superstar pop kasebut marang stasiun radio Selandia Baru manawa dheweke lan Zedd duwe 'barang' lan 'apik banget'.

Saiki, Zedd ora bakal ujar manawa dheweke pacaran, nanging bekas kekarone, Selena, wis asmara lengkap karo The Weeknd, sing jeneng asline Abel Tesfaye.

REX / Shutterstock

Ing wulan Mei, dilaporake manawa dheweke 'sirah liwat tumit' kanggo wong lanang.

'Dheweke tresna banget karo Abel,' ujare sumber marang E !. 'Hubungan iki beda banget karo hubungane karo [Justin] Bieber.'

Ing wulan Juni, Selena mbukak babagan romantisme kanggo Ryan Seacrest.

'Amarga aku wis suwe nindakake iki, aku rumangsa ora ana sing pengin… ora ndhelik, nanging aku sejatine dhewe,' jarene. 'Aku pancen angel banget yen pengin mbuwang wektu kanggo ndhelikake barang-barang. Tekanan banget, lan muga-muga kabeh bisa ngatasi kabeh. '

Dheweke nambah, 'Aku mung pengin seneng. Yen pancen aku dhewe, mula aku ora preduli. '