Jesse Williams lan Aryn Drake-Lee Warta Splash Bebungah Jesse Williams BET Gambar Getty Amerika Utara Makan Malam Koresponden Omah Putih Jesse Williams Gambar Getty Amerika Utara kritikus jesse-williams Invision / AP Jesse Williams Grey Promosi Nuduhake Tweet Pin Email

Nalika dilaporake awal minggu iki, bintang 'Anatomi Grey' Jesse Williams lan garwane limang taun, Aryn Drake-Lee, pegatan , kabeh indikasi yaiku pamisahan kasebut apik banget. Ya, crita ing Kaca New York Post Nenem pratelan sing adoh saka bebener.



'Dheweke nilar dheweke. Dheweke bakal nggambar gambar kaya dheweke wis suwi banget pisah, nanging sejatine dheweke nilar dheweke. Kanca-kanca padha rusak, 'ujar sumber sing cedhak karo pasangan kasebut.

Biyen, Jesse kanthi terang-terangan menehi kabar babagan garwane lan tresna banget marang dheweke. Wiwitane, Aryn golek dhuwit luwih akeh tinimbang dheweke lan nyedhiyakake kulawarga. Sawise entuk sawetara istirahat, dheweke entuk luwih saka dheweke. Isih, kanca mikirake ketenaran dheweke wis ngowahi dheweke.





'Dheweke wis ngeculake dhuwit kanggo sesambetan iki lan ngorbanake nyawane kanggo dheweke lan saiki dheweke pengin metu lan dadi pria Hollywood sing panas,' ujare sumber kasebut. 'Jesse pengin selaras karo Hollywood lan nindakake apa wae sing dikira bakal nggawe dheweke dadi bintang sing luwih gedhe. Dheweke ngombe Kool-Aid dhewe lan acara Jesse ... Dheweke ora ngurmati sumpah kasebut. Dheweke pengin dadi jomblo. '

Pasangan kasebut wis pisah luwih saka setaun. Wiwit kuwi, Isai katon nongkrong karo Minka Kelly (dheweke kerja bareng video game ing Paris).



Sumber liyane mikir manawa lingkaran gosip bisa uga ana gandhengane karo pamisahan kasebut.

'Sawise sawetara wektu nalika sampeyan krungu wong ujar,' Napa sampeyan ora bareng karo wong sing luwih panas utawa aktris iki? 'Aku yakin bisa nyebabake hubungane,' ujare sumber nomer loro.

Sawetara dina sawise pisah, TMZ ujar manawa para penggemar Jesse wis nesu, nanging ngutip sumber sing ujar manawa aktor rumangsa yen hubungan kasebut 'dimainake dhewe.' Aryn dikabarake ora pengin pegatan.