Akeh wong sing kaget nalika Miley Cyrus difoto ngambung Brody Jenner 's Ex anyar , Kaitlynn Carter, akhir minggu sing padha karo wakil Miley negesake perkawinan ringkes penyanyi kasebut Liam Hemsworth ana liwat .



robert kardashian lan blac chyna
Taylor Hill / FilmMagic

Saiki teka laporan anyar sing menehi reaksi babagan reaksi Liam, 29, sawise ndeleng foto paparazzi kasebut, sing nuduhake Miley, 26 taun, lan Kaitlynn, 30 taun, metu lan ngrangkul nalika plancongan mewah menyang hotel ing Lake Como ing Italia karo adhine Miley, Brandi Cyrus.

Miturut Kaca Nenem , sawetara kanca Liam negesake manawa aktor Australia kasebut 'sedih' ndeleng foto-foto tresnane sing wis suwe dadi panas lan abot karo Kaitlynn, kanca saka mantan pasangan kasebut karo mantan Brody, sing dilaporake minangka salah sawijining kanca selancar Liam.





'[Liam] lara ati lan lamur karo foto-foto kasebut,' ujare kanca marang Kaca Enem. (Nanging, hubungan fisik Miley lan Kaitlynn 'ora rahasia' kanggo Brody , sapa sing 'OK banget,' ujare sumber marang Page Six awal minggu iki.)

@ kaitlynn / Instagram

Laporan kasebut diwenehake nalika wong ing loro-lorone pamisah kasebut wis ngobrol karo macem-macem media. Sawetara ing kemah Miley nyoba nyoba nggambar bintang pop kasebut minangka partai sing cilaka, lan sawetara ing kemah Liam negesake manawa dheweke minangka wong sing dilanggar ing tengah-tengah perpisahan utama.



Sumber ing Tim Liam ngandhani Page Six manawa kemah Miley wis kerja keras, amarga kolom gosip New York Post nulis, 'cetha Hemsworth minangka masalah.' Miturut sumber liyane sing ngomong karo Kaca Enem, 'Dheweke isih bebrayan lan dheweke pancen tresna banget. [Miley] pancen durung diwasa lan mesthi ana. '

khloe lan tristan warta paling anyar

Liam rumangsa 'lara,' panulise Page Six, kanthi laporan kanca ujar yen dheweke palsu minangka bojo bermasalah - kayata saka Wong majalah sing sumber kasebut negesake Liam dudu 'wong lanang surfer hawa anyep' sing akeh sing percaya dheweke lan dheweke bakal 'mbanting' ing Miley, sing nyoba mbatesi partai sing diarani angel.

Matt Baron / REX / Shutterstock / Emma McIntyre / Getty Gambar kanggo MTV

'Liam minangka salah sawijining wong sing paling alus lan lembut ing kene. Dheweke dadi liar utawa mabuk utawa deadbeat pancen konyol, 'sawijining sumber sing cedhak karo Liam mbantah Page Six, lan ujar manawa pratelan bintang' Hunger Games 'wis ngalami masalah ngombe sing mengaruhi perkawinan yaiku' 100 persen gangguan 'saka tumindake Miley.

Wakil bintang kasebut ora menehi komentar, nanging Page Six nggawe laporan kasebut kanthi kutipan saka sumber sing cedhak karo Miley sing nantang laporan yen penyanyi kasebut ngapusi bojone. 'Miley ora setya, lan kabeh crita babagan dheweke dadi liar lan mbeling minangka akeh sapi - - -,' jarene sumber kasebut. 'Dheweke pisah. Dheweke mlaku ing dalan dhuwur. Kabeh wong nyoba. Dheweke bareng wiwit umur 16 taun. Susah. '

ellie bamber lan richard madden