Hakim Judy Sheindlin ngancik umur 77 taun tanggal 21 Oktober lan sedina muput karo bojone, hakim liyane, Jerry Sheindlin.



CBS

TO TMZ juru kamera nuli nemoni pasangan kasebut nalika dheweke ninggalake kompleks hotel Montage Beverly Hills nalika dinane - ing ngendi Judy ing 2013 tuku apartemen $ 10,7 yuta, salah sawijine akeh omah ing saindhenging negara - lan kanthi kendel takon apa sing dikarepake Jerry kanggo ngrayakake dina gedhe kasebut.

Judy nggoda iku hadiah sing 'paling apik' banjur njlentrehake menyang juru kamera TMZ nalika Jerry sing nyenengake, 'Sejatine, [Jerry] kandha marang aku,' Apa sing sampeyan karepake kanggo ulang tahun sampeyan? Sampeyan mesthi angel kanggo aku. Apa sing sampeyan karepake? '





'Lan aku ujar,' Aku pengin Aston Martin sing anyar, '' lanjut Judy. 'Lan dheweke kandha,' Apa pilihan kaping pindho sampeyan? ' Dadi aku njaluk jubah! '

David Crotty / Patrick McMullan liwat Getty Image

Ora yakin manawa pemenang Emmy guyon, juru kamera takon, 'Apa sampeyan bener?' Wangsulane Jerry, 'Ya, nanging saka Aston Martin!' lan menehi isyarat ing dhadhane, nuduhake manawa jedhing teka kanthi logo perusahaan mobil mewah kasebut bordir.



Judy lan Jerry ngakoni 'ora gampang' golek hadiah kanggo wanita sing duwe kabeh.

Judy, mesthine ora butuh hadiah sing larang regane. Tilas hakim pengadilan kulawarga Manhattan duwe bathi bersih sing dilaporake luwih saka $ 400 yuta. Ing taun 2017, dheweke entuk $ 147 yuta sing dilaporake - $ 100 Juta kasebut yaiku saka adol perpustakaan TV dheweke menyang CBS lan sisane minangka kompensasi dheweke dadi tuan rumah 'Hakim Judy' sing sukses banget lan ngasilake pertunjukan legal sing populer, 'Bench Panas.'

Gambar Hollywood Kanggo Sampeyan / Bintang Max / GC

Nanging Judy, sing kontrak saiki nggawe dheweke ing bangku bench paling ora 2021, ora duwe rencana pensiun mengko. 'Aku ora katon wis umur pensiun,' ujare marang TMZ. 'Aku pengin kerja nganti kesel.' Dheweke nambahake manawa pensiun mung 'dudu masalahku,' karo maca, 'Aku ora main golf.'