Isih ana pangarep-arep kanggo romansa Tyler Cameron lan Hana Brown.



Mark Bourdillon / ABC liwat Getty Images

Duo kasebut - sing ketemu nalika main dadi 'The Bachelorette' taun kepungkur - katutup ing spekulasi romansa ing wulan Maret sawise dheweke katon dikarantina bareng ing Florida. Wiwit kuwi, duo loro kasebut ujar dheweke wis lajang, nanging Tyler durung nutup lawang kanthi asmara potensial.

'Dheweke minangka kanca sing dak tresnani,' ujare Tyler marang E! Warta nalika ditakoni babagan mantan juara 'Dancing With The Stars'. 'Aku seneng banget yen bisa duwe kekancan saiki. Sampeyan wis ngerti, nanging, sampeyan ngerti, kabeh wong duwe masalah gedhe lan kabeh bakal kedadeyan. Nanging, aku matur nuwun banget amarga dheweke wis dadi kanca. '





Dheweke nerusake, 'Aku bakal ngomong yen saiki kanca. Aku ora ing papan sing siap kencan karo sapa wae. Dadi, yen tekan kana panggonan, bisa uga sedina, nanging saiki aku mung matur nuwun amarga bisa dadi kanca. '

gabriel alus iglesias ngilangi bobot awak
John Fleenor / ABC liwat Getty Images

Hana, sing kondhang putus karo tunangan Jed Wyatt sawise dicethakaké dheweke duwe pacar nalika main ing 'The Bachelorette,' bubar ujar manawa dheweke ora nolak pacar, nanging dheweke saiki meksa nggawe kulawarga kanggo kulawarga.



'Yen sampeyan bakal takon kaya sawetara taun kepungkur, aku mesthi wis kaya 25 taun, aku wis krama. Lan bisa uga mikir babagan bocah-bocah mbesuk, kaya nyoba hamil saiki, 'jarene. 'Kanca-kancaku akeh sing duwe bayi lan dheweke dadi ibu sing paling apik, nanging aku ora bisa mbayangno, aku durung siap. Maksudku, aku bisa. Yen ana kedadeyan, aku bisa. Nanging aku isih nyoba nemokake uripku. '

Dheweke nambah, 'Uga, aku ora… sampeyan kudu duwe teges liyane. Lan aku ora. '