Ing NBC 'This Is Us,' karakter Chris Sullivan, Toby, asring katon nyoba ngeculake kilogram, nanging rasa tresna marang panganan kadang dadi alangan.



Ing kasunyatan, Chris kayane ora nemoni masalah.

AP1 / Yen

Aktor teka ing Penghargaan Pilihan Wong dina Rebo, 18 Januari, katon lancip kaya umume - svelte, malah.





AP1 / Yen

Nganggo celana warna-warni lan jaket jas biru, Chris katon adoh banget saka Toby, karaktere sing melu kelas Overeaters Anonymous ngelawan Kate, sing dimainake karo kost Chrissy Metz.

Ron Batzdorff / NBC

'Dheweke kudu ngatasi,' ujare Urip Hollywood hubungane Toby lan Kate ing acara kasebut. 'Dheweke duwe akeh macem-macem citra awak sing kudu dirampungake, dheweke duwe akeh masalah hubungan sing kudu dirampungake, nanging kayane bisa nangani kanthi sih lan humor.'



Perjalanan nyuda bobot nyata Chrissy wis kacathet wiwit pungkasan, lan iki uga dadi titik fokus ing acara TV kasebut.

Ing wulan Desember, Ellen DeGeneres takon apa para produsen acara kasebut ngandhani supaya bobote.

'Kaya umume aktor, kita uga bunglon,' jarene. 'Kita duwe macem-macem peran - kaya Christian Bale ilang bobot kanggo 'The Machinist.'

Dheweke ujar yen nyuda bobot awak dudu 'amanat.'

'Aku kaya,' Muga-muga bisa ngilangi bobot. ' Menehi win-win kanggo kula - motivasi kanthi cara sing beda wektu iki, 'dheweke marang Ellen. 'Ora diwajibake. Ora kaya, 'Sampeyan kudu nindakake iki.' Nanging yen iki critane, biasane sampeyan bakal bobote. Dadi aku seneng yen kedadeyan kasebut bakal kelakon. '

Sajrone obrolan sing padha, dheweke ora bakal ujar manawa bakal entuk operasi bypass lambung, amarga karaktere lagi nganggep.

'Iki ndandani kanthi cepet, lan ora mesthi wangsulan sing bener,' jarene. 'Aku ora bisa menehi akeh banget.'

Dheweke nambah, 'Aku mikir kanthi karakter kasebut, Kate, dheweke pengin cepet amarga ora babagan panganan. Panganan minangka gejala. Kita bakal bisa ndeleng kabeh rincian. '

Bubar, dheweke digambar ing kursi rodha akeh sing takon apa dheweke entuk operasi sing rada kontroversial. Nanging, wakil dheweke bubar ujar manawa aktris kasebut ora entuk bypass lambung lan ana ing kursi roda amarga dheweke nandhang lutut nalika natal.