Hubungan Amber Portwood karo Matt Baier wis resmi rampung (paling ora kanggo saiki) lan, temtunipun, pesta kasebut dipateni. Saiki, lintang 'Ibu Remaja' mbukak babagan mati romantika .



Amber ujar manawa kabeh diwiwiti ing wulan April nalika Matt, sing dadi pecandu obat-obatan sing pulih, nawakake kanca kencan Catelynn Lowell Xanax kanggo tenang saraf nalika dina pers 'Remaja Ibu'. Kasunyatan manawa Matt malah duwe pil menehi Amber.

SilverHub / REX / Shutterstock

'Iki umume jerami sing nyuwil mburi unta,' jarene Us Mingguan . 'Kita saiki ora bareng.'





'Saiki' bisa dadi tembung kunci, amarga wis ana laporan yen dheweke lan Matt syuting WE TV 'Marriage Boot Camp.'

'Aku mikir terapi umume bakal mbantu,' jarene.



Jen Lowery / Warta Splash

Sajrone hubungan kasebut, ana desas-desus yen Matt ora setya. Ana desas desus yen dheweke minangka bapak mati kanggo sawetara bocah. Ana kabar yen dheweke nyoba main karo kanca 'Ibu Remaja' Farrah Abraham. Amber, ora percaya kabeh sing diwaca.

'Aku ora ngandel yen dheweke ngapusi aku,' ujare, nanging ngakoni manawa dheweke ora jujur ‚Äč‚Äčkaro dheweke. Nanging, kanggo dheweke malah mikir bali menyang Matt, dheweke kandha marang Kita, kudu ora ana 'apus-apus, ora ana maneh serangan lisan.'

'Ana akeh sing kudu ditindakake supaya bisa mikir bisa bebarengan,' jarene. 'Dheweke ora dadi sing paling apik. Dheweke mung ketemu wong sing ora menehi hasil [omong kosong]. Nanging dheweke uga ketemu wong sing dheweke pancen tresna lan ora pengin ngeculake. '

Instagram

Nalika ora nyerah kabeh pangarep-arep murub maneh, Amber ujar marang para mag, 'Ing wektu iki, aku kandha yen dheweke kudu nyimpen hubungan iki.

Pasangan kasebut yaiku disetel kanggo dasi simpul tali tiba iki. Dheweke uga bakal nikah ing 2016, nanging pesta kasebut 'pasang burner mburi' nalika lagi ngrampungake 'sawetara perkara bebarengan.'