Mung sedina sawise TMZ menehi kabar yen Kylie Jenner lan Travis Scott duwe pamisah sawise rong setengah taun pacaran, outlet kasebut nglaporake apa sing kedadeyan lan kenapa, ujare, dheweke ngarani mandheg.



David Livingston / WireImage

Senadyan urip nyatane mogul bintang TV sing nyata-nyata karo rapper kasebut, ternyata ana sebab sing umum banget ana ing pemisahan kasebut, miturut TMZ. 'Sederhana ... sumber kita ujar yen tresna banget,' TMZ nulis .

umure john corbett lan bo derek

Pasangan kasebut pindhah kanthi cepet - Kylie, 22 taun, hamil ora suwe sawise wiwit pacaran karo Travis, 27, ing musim semi 2017 lan dheweke nyambut putri Stormi ing wiwitan taun 2018. Banjur, apa sing diarani TMZ minangka 'fase bulan madu sing dawa banget sing kebak katresnan, tur, plancongan 'lan ngunggahake bocah wadon sing cilik.





Taun 2019 kebak munggah-mudhun. Ing wulan Februari, pasangan kasebut nggawe berita utama sawise dilaporake Kylie dituduh Travis ora setya sawise dheweke nemokake, kaya sing dilaporake TMZ nalika semana, 'sawetara sing dianggep dheweke DM sing 'ramah banget' antarane [Travis] lan sawetara wanita sing wis ngobrol karo dheweke nalika tur. (Wakilé nolak Travis ditipu.)

Gambar Murka / Getty Sugih

Dheweke mundur saka skandal kasebut, lan minangka sumber marang TMZ, musim panas sing nyenengake sawise Travis mungkasi tur 'Astroworld' ing pungkasan Maret banjur gabung karo Kylie ing plancongan Eropa sing luar biasa kanggo ngrayakake ulang taune kaping 22 ing wulan Agustus.



Nanging nalika wis tekan omah, TMZ nulis, 'kabeh alon-alon lan dheweke diadhepi dening urip normal ... lan ana prekara sing beda.'

Dheweke nggarap sawetara minggu - Kylie lan Stormi ana ing sandhinge Travis ing perdana premier film 'Look Mom I Can Fly' Netflix tanggal 27 Agustus - nanging dheweke ora suwe mutusake istirahat, lapor TMZ.

Minangka TMZ pisanan nyatakake nalika kabar, 'dheweke wis nyoba nggawe hubungan kasebut suwe, nanging sawetara minggu kepungkur dheweke mutusake adoh - paling ora saiki.'

Jon Kopaloff / FilmMagic

Wong majalah kasebut bobot, sumber sing cedhak karo Kylie sing ngandhani majalah kasebut, 'Dheweke butuh sawetara wektu nanging durung rampung. Dheweke isih duwe masalah kepercayaan, nanging masalahe luwih akeh amarga stres gaya urip. '

flip utawa flop christina el moussa pacar

Sawise ana warta babagan pemisahan, muncul yen ora ana drama nalika nggawe putri Stormi. Sawetara outlet nglaporake manawa para eks bakal nuduhake hak asuh.

Lan miturut TMZ , pengaturan hak asuh ora sah amarga, kayata mbakyu Kourtney Kardashian lan Khloe Kardashian, sing duwe anak karo mantan, Kylie lan Travis uga duwe milih ora milih kesepakatan tertulis . A sumber marang Us Mingguan manawa nalika Kylie lan Travis ngerti apa sing bakal ditindakake, hak asuh Stormi 'ora dadi perselisihan.' Travis isih rencana bakal 'melu banget ing urip Stormi,' miturut wong liya sing nomer loro.