Nicole ' Snooki 'Polizzi lan bojone Jionni LaValle ora apa-apa, sanajan ana gosip liyane.



Awal minggu iki, laporan sing ora berdasar ujar manawa duo kasebut ana ing sela.

Gri / Invision / AP / REX / Shutterstock

'Jionni ora nate metu bareng lan dheweke kayane bakal asring metu,' ujare sumber menyang Radar Online. 'Dheweke ora bisa ujar yen dheweke kudu ngurus bocah-bocah, amarga dheweke urip sawetara menit adoh saka kulawarga.'





Snooki Nanging, manungsa nesu murub laporan kasebut.

Deleng kiriman iki ing Instagram

#IamWhoIam



Kiriman sing dituduhake dening Jionni LaValle (@ jlavalle5) tanggal 9 Jan 2018 jam 4:11 PST

'Hei Guys, aku bakal ngunjungi subjek iki mung siji wektu lan siji wektu ...…. Bojoku lagi syuting adegan lagi siyap-siyap lan lunga menyang acara sing anyar lan aku PILIH ORA TV, amarga aku ora seneng, 'tulis ing Instagram. 'Nicole lan aku bakal dadi luwih hebat lan dadi saya kuwat bareng-bareng ngunggahake anak sing ayu. Nanging sampeyan ora bakal bisa ndeleng aku ing acara realita. Beng [sic] kasunyatan ora nate dadi kekarepan nalika gedhe. '

Dheweke nerusake, 'Aku duwe bisnis lan kerja keras, iku sing daklakoni. Bojoku dadi bintang kasunyatan lan kerja keras ing babagan kasebut, mula dheweke nindakake. We are ora pegatan. Kanggo PEMBenci Muga-muga pesen iki nemokake sampeyan lan nggawe sampeyan bingung babagan urip lan kanggo FANS bojoku lan acara dheweke ... aku bali !!! Gusti Allah mberkahi Yas. '

Jackson Lee / Warta Splash

Snooki nanggapi jabatan kasebut kanthi muji.

'Aku tresna sampeyan tanpa tembung & dadi begja yen sampeyan,' dheweke nulis. 'Yen wis ngerti apa sing kita duweni, kabeh wong meneng wae. Sampeyan jagadku! '

Snooki lan Jionni nikah ing 2014 lan duwe anak loro, Lorenzo, 5 taun, lan Giovanna, 3 taun.

emma stone and andrew garfield 2018