Ing tengah-tengah gelombang tuduhan seksual, Russell Simmons mundur menyang resor yoga ing Bali, Indonesia.



Kaca Enem TV nglaporake manawa Russell, penggemar yoga sing gedhe, intine ana ing 'tengah alas' ing Yoga Barn mewah ing desa Ubud, Bali.

WENN.com

'Pusat yoga sing misuwur banget ing Indonesia. Iki dudu salah sawijining sing mewah ing wilayah kasebut, nanging misuwur banget amarga yoga lan mulang semangat lan kesehatan lan terapi, 'ujare Emily Smith saka Kaca Enem. 'Aku mikir dheweke dipilih amarga reputasi.'





Wiwit gerakan Me too kobongan, munggah saka 15 wanita teka kanggo nuduh mogul hip hop kasebut salah laku seksual . Sawetara wanita ujar manawa dheweke uga memperkosa dheweke. Tuduhan kasebut udakara luwih saka telung dekade, miturut macem-macem laporan.

Ing pungkasan Januari, Russell nolak tuduhan kasebut, ngandhani majalah People ing sawijining pernyataan manawa kabeh 'hubungane wis konsensual.'



Warta Splash

Apike, ing Situs web Yoga Barn , ngutuk salah laku seksual.

Sapa sing bakal dadi putra williams?

'Guru yoga lan pimpinan spiritual padha bebarengan ngumumake — tanpa lelangen utawa ragu-ragu — manawa kita ora ngidinke nyiksa seksual, pelecehan seksual, manipulasi psikologis, utawa penyalahgunaan kekuwatan sing disengaja,' negara kasebut nyatakake. 'Wong-wong sing mandheg janji iki menehi dhukungan marang korban pelecehan lan gabung karo komunitas wong-wong sing ngupayakake wujud dhasar etika yoga.'

Yen

Ing pratelan kasebut wulan pungkasan marang People, Russell ujar, 'Aku mberkahi bisa nuduhake sesambungan luar biasa, liwat kerja utawa katresnan, karo wanita-wanita hebat; lan aku hormati banget kanggo gerakan wanita ing saindenging jagad lan perjuangane kanggo ngurmati, martabat, kesetaraan lan kekuwatan. Aku kesusu amarga ana sebab sing aku wenehake marang sapa wae supaya ujar utawa mikir babagan aku kanthi cara sing saiki wis diterangake. Ing pirang-pirang minggu kepungkur, sawetara mitra bisnis, kreatif lan romantis wis nuwuhake keluhan amarga pratelan sing dakkarepake kanthi tegas.

'Ing sawetara kedadeyan kasebut, motif finansial lan kesaksian kontradiktif langsung diwenehake menyang media, sing pancen ora ana crita. Ing sawetara dina pungkasan, ana wong wadon nyoba memeras aku kanthi rega $ 500.000 mung kanggo nolak klaim konyol kasebut. Tuduhan saiki sing dikirim menyang aku dening New York Times lan Los Angeles Times wiwit ora nyata nganti ora sengaja lan nglarani. Praduga ora resik nganti kabukten bersalah ora kudu diganti karo 'Dakwa kanthi Tuduh.' '

Dheweke nerusake, 'Aku wis njaluk ngapura amarga kedadeyan sing ora preduli ing hubungan konsensualku. Aku wis misah saka bisnis lan amal supaya ora dadi gangguan. Aku wis ngaturake dhewe kanggo sinau spiritual, marasake awakmu, lan makarya kanggo komunitas sing wis daklakoni. Aku wis nampa manawa aku bisa lan kudu rereget ing lengen klambi yen artine nyekseni kelairan kesadharan anyar babagan wanita. Sing ora bakal dakkarepake yaiku tanggung jawab apa sing durung daklakoni. Aku nindakake uripku kanthi pesen tentrem lan katresnan. Sanajan aku ora ngerti babagan aku urip ing buku lan wawancara kanthi rinci babagan kekuranganku, aku ora sabar-sabar nglawan pembunuhan karakter sing ora bener sing nglukis aku minangka wong kasar. '