rosie-chelsea-odonnell AP rosie-o-donnell Gambar Getty Amerika Utara Rosie O Yen Rosie O Rex USA rosie ceking Yen Nuduhake Tweet Pin Email

Periode bulan madu rekonsiliasi antara Rosie O'Donnell lan putrinipun, Chelsea, 19 taun, wis rampung.



Hubungan topy-turvy anyar banget amarga Chelsea nuduh ibune sing misuwur amarga dilecehke The Daily Mail Rosie nate ngunci dheweke ing kamar turu lan ngancam arep nyerang nganggo botol anggur.

Rosie mbantah mbantah kedadeyan apa wae, kanthi nyalah-nyalahake 'ngapusi sing didol' liyane, tegese yen putrine dibayar kanggo ngripta crita.





Kejadian sing diduga kasebut kedadeyan ing taun 2015. Sawise reaksi reaksi diwiwiti ing Chelsea ilang pirang-pirang dina lan Rosie ngendika putrine ngalami penyakit jiwa . Nanging, Chelsea ujar manawa Rosie ngerti dununge kabeh.

'Wis wengi,' ujare Chelsea marang publikasi ing wengi ing wengi kasebut. 'Sawetara minggu sadurunge, aku wis entuk tato. [Rosie] nduwe spyware ing telpon supaya dheweke bisa ndeleng kabeh sing daklakoni. Dheweke nyeluk aku mlebu kamar lan takon babagan tato kasebut. Aku nolak. Dheweke njaluk aku nyopot klambi - dheweke ora ngerti ing endi [tato] - kanggo nuduhake dheweke lan aku nolak. '



Chelsea, sing dadi adopsi, terus, 'Dheweke njupuk botol anggur lan ngoyak aku, nyoba nyopot klambi. Dheweke ngandhani yen aku ora nuduhake dheweke, yen aku nyoba lunga, dheweke bakal menehi botol anggur, nelpon polisi lan ngandhani yen aku wis nyerang dheweke. Dheweke nyekel ing ndhuwur sirahe lan ngetutake aku ing kamare. Dheweke terus nyoba nguber aku lan ujar manawa dheweke pengin mateni aku, dheweke pancen kuat. '

'Dheweke pungkasane narik klambi lan ndeleng [tato],' jarene. 'Banjur aku lunga. Aku bengi ora nemoni dheweke. '

Rosie ora nate nyerang putrine, ujare Chelsea, nanging dheweke terus ngandhani yen hubungan ibu-putri dadi ora bisa diatasi.

Ing dina Chelsea umur 18 taun, dheweke pindhah menyang Wisconsin urip karo ibu kelairan . Nanging, musim panas pungkasan, Rosie lan Chelsea ketemu maneh lan kabeh katon apik.

Ing wulan Oktober 2016 dilaporake manawa Chelsea duwe meneng-menengan nikah wong sing umure 12 taun jenenge Nick Alliegro. Ternyata, pasangan kasebut kanthi rahasia menikah ing Juli 2016 sawise dheweke ngerti yen dheweke ngandheg. Chelsea dilaporake ngalami keguguran sawetara minggu mengko.

'Aku crita karo Rosie babagan keguguran, nanging dheweke ora nate peduli utawa malah takon apa-apa, kayane ora dadi masalah,' ujare Nick marang Daily Mail.

Host 'View' nolak kabeh tuduhan kasebut lan ngirim tanggapan dawa banget menyang Daily Mail sing ujar manawa Chelsea 'lara mental' lan nggawe dhuwit kanggo dhuwit.

Rosie ujar manawa putrine 'lara banget,' 'ora bisa bebener utawa nalar,' lan ora nate kontak karo sapa wae wiwit 'bojone nyoba ngasah 9000 dolar saka kulawarga iki dina sawise lesi ing cuping frontal dheweke dideteksi . '