Amerika Serikat durung nate duwe Presiden wanita…. kajaba sampeyan takon karo Roseanne Barr.



Pelawak sing kontroversial kasebut nganggep Donald Trump minangka 'Presiden Amerika Serikat sing kaping pisanan.'

Broadimage / REX / Shutterstock

Dina Kemis, Roseanne ngetrapake klip video siji menit aneh nalika dheweke mratelakake panemume.





'Sampeyan ngerti apa sing dakkira - diskusi karo sampeyan yen sampeyan ora setuju - sampeyan ora kudu ngobong aku amarga ora setuju karo aku - nanging keparenga aku mbuwang siji ide,' jarene ing video kasebut. . 'Lan muga-muga segawon sing keluwen ing dalan duwe cukup daging supaya ora ngetutake aku kanggo mikir lan ngomong. Aku wis kesel. '

phaedra lan apollo pegatan

Sawise ujar dheweke wis kesel 'diawasi lan dikoreksi,' ujare Roseanne, 'Trump - rungokake aku nalika aku ujar iki - Trump, miturut pendapatku, wanita Presiden Amerika Serikat pisanan.'



Roseanne mungkasi video kasebut kanthi tiba-tiba, sing sawise dibusak, nderek teorine Trump duwe rong kromosom X. Sawetara pangguna media sosial bisa nyalin video kasebut sadurunge diresiki.

Penggemar dingerteni bingung, amarga akeh sing kepengin weruh apa iki tegese nuduhake dhukungan utawa ora setuju. Roseanne, mesthine pendhukung Trump sing kuat nalika dheweke dadi calon presiden.

Craig Ruttle / AP / REX / Shutterstock

Ing wulan Juni 2016, dheweke ujar marang The Hollywood Reporter manawa Amerika bakal 'bejo' yen Trump bakal menang. Dheweke malah nganggep kemenangan Trump minangka alesan urip maneh acara eponimane, 'Roseanne,' sing ngetung rating gedhe nalika bali menyang TV jaringan.

Pandangan Roseanne saka ndhuwur ora bakal suwe, amarga dheweke pancen wis jatuh cinta ing umum dipecat saka acara ABC dheweke ing 2018 sawise nyebut mantan staf Gedung Putih Obama Valerie Jarrett, sing Ireng, minangka 'kera' sajrone tweet tengah wengi. Dheweke mengko njaluk ngapura lan ujar yen dheweke njupuk Ambien nalika lagi tweeting. Taun kepungkur, dheweke ngakoni sanajan isih tweet saka akun Twitter sing dikonfirmasi, dheweke uga nggunakake akun anonim kanggo troll wong .

'Aku duwe akeh akun troll, mula aku ujar apa sing dikarepake miturut jeneng anonim,' ujare marang TMZ ing Mei 2019. Ing akun anonim kasebut, dheweke ujar, 'Aku ujar kabeh sing pengin dakkandhakake. '