nicole-kidman-reese-witherspoon Chelsea Lauren / REX / Shutterstock / Rex USA Nuduhake Tweet Pin Email

Apa Reese Witherspoon lan Nicole Kidman musuhan? Klaim kasebut ing salah sawijining tabloid anyar minggu iki. Gossip Cop duwe kasunyatan!



Miturut Star, Witherspoon dadi sedhih amarga dheweke dadi co-star 'Big Little Lies' luwih seneng promosi film nominasi Oscar, Lion, tinimbang seri HBO. 'Sumber' sing diarani majalah kasebut, 'Reese nesu banget amarga Nicole durung nindakake luwih akeh kanggo ndhukung' Big Little Lies. ' Kabeh sing diajak ngobrol ing wawancara yaiku Lion. ' Wong njero outlet sing curiga nambahake, 'Yen Reese ngerti manawa Nicole bakal nuduhake acara kasebut ing burner mburi, dheweke mesthi bakal nggawe acak sing ora dingerteni kanggo main Celeste.'

Nanging sing ora disebutake dening outlet kasebut yaiku Kidman minangka salah sawijining produser eksekutif 'Big Little Lies,' bareng karo Witherspoon, lan jelas duwe minat ing sukses ing acara kasebut. Kaloro aktris kasebut uga bubar tampil bareng ing 'Good Morning America' kanggo promosi seri kasebut. Ora preduli, Gossip Cop isih mriksa sumber sing bisa dipercaya sing cedhak karo Witherspoon, sing kanthi eksklusif njamin manawa rekan bintang dadi apik, lan crita tabloid 'wis rampung.'



Mesthi wae, kita ora kaget karo laporan sing ora akurat. Gossip Cop sadurunge mbanting Star amarga crita sampul sing salah yen Witherspoon entuk pegatan '$ 135 yuta' saka garwane Jim Toth. Temenan, ora ana sing bener tumrap pratelan kasebut, lan uga sing padha kanggo sing paling anyar iki babagan perselisihan sing dianggep antara dheweke lan Kidman.