Bintang 'Ibu Rumah Tangga Nyata Atlanta' Phaedra Parks dipecat saka acara Bravo sawise dheweke ngakoni minangka sumber desas-desus perkosaan tanggal sing nglibatno anggota pemeran liyane.



Kabeh dadi penting ing 7 Mei nalika acara reuni 'Ibu rumah tangga'.

Charles Sykes / Bravo

Phaedra nyebar desas-desus sing nuduhake manawa kanca kencan Kandi Burruss lan bojone Todd Tucker pengin obat Porsha Williams lan lan njupuk kauntungan saka dheweke kanthi seksual. TMZ nglaporake manawa Phaedra dikandhani awal April manawa dheweke dipecat amarga komentar sing ora bisa dilalekake.





Phaedra, amarga apa regane, negesake manawa dheweke mung mbaleni apa sing dirungokake.

'Nuwun sewu, aku kudune ora mbaleni maneh. Aku ora ngerti, 'ujare Phaedra menyang panggung mburi Porsha sing emosional ing acara reuni kasebut. 'Yen ana kedadeyan sampeyan, aku mesthi dadi kanca sing ora apik.'



Annette Brown / Bravo

Porsha nembak Phaedra lan ujar manawa dheweke saiki rumangsa konyol amarga dheweke wis tetep trampil.

'Sampeyan kudu menehi wangsulan, amarga aku rumangsa yen sampeyan nggunakake aku minangka pion nglawan Kandi lan mulane jantungku saiki kecut,' ujare Porsha. 'Dheweke ora nate ujar apa-apa supaya ora pantes, kaya ngono lan sampeyan ngerti.'

'Nuwun sewu. Aku ora kudu mbaleni maneh, 'ujare Phaedra maneh. 'Maksudku nuwun sewu. Neraka, aku ora ngerti apa sejatine ora. '

Banjur, Porsha njaluk ngapura marang Kandi. 'Aku ing kene langsung lan aku mrene kanggo ujar manawa aku sedih banget amarga digunakake minangka pion,' jarene. 'Aku rumangsa nggegirisi. Saka aku, aku njaluk ngapura marang kowe. '

Host Andy Cohen marang Phaedra manawa dheweke kejiret ing 'ngapusi megawatt.'

'Apa maneh sing kudu tak lakoni? Aku wis njaluk ngapura lan sing paling dakpengini yaiku Porsha, 'jarene. 'Nuwun sewu, yen nglarani Kandi uga.'