Patty Hearst mbela mantune, Chris Hardwick, ing tengah pratelan mantan pacare yen dheweke nyerang dheweke nalika pacaran.



Marion Curtis / Starpix / REX / Shutterstock

Waris penerbitan, sing wis topik folklor sajrone puluhan taun , tweets link menyang video YouTube sing dikirim Chris, Chloe Dykstra, ing 2013.

katie holmes lan jamie foxx

'Meneng-meneng aku, Nganti dina iki aku mung nggunakake YouTube kanggo ndeleng kucing nakal, bajing banyu, lan segawon skateboard,' dheweke tweet. 'Lan banjur aku nggoleki sing gampang banget… Ngenteni wae ... luwih apik nalika jam 5:40.'





Ing video kasebut, Chloe mbanting babagan pacare sing 'apik tenan, maha lan manis.' Dheweke ngaku tresna marang dheweke kaping pirang-pirang.



miley lan kaitlynn ngambung foto

Ditambahake Patty, 'Media sosial tambang emas!'

Chris lan Chloe tanggal saka 2012 nganti 2014. Dheweke saiki nikah karo putrine Patty, model Lydia Hearst.

Matt Baron / REX / Shutterstock

Minggu kepungkur, Chloe nuntut esai yen dheweke wis pirang-pirang taun nyiksa seksual lan emosional ing tangan host 'Talking with Chris Hardwick'. Dheweke nolak tuduhan kasebut. Tanggal 19 Juni, TMZ ngeculake pesen teks antarane Chris lan Chloe sing nuduhake dheweke njaluk dheweke rukun. Dheweke uga ngaku ing teks yen dheweke cidra.

Patty kayane ngrujuk kontroversi minggu kepungkur nalika dheweke tweet, 'Ati-ati wong sing nyuduk sampeyan lan banjur ujar marang kabeh wong manawa dheweke sing ngalami pendarahan.'

alyssa milano nganggo bikini

Dheweke uga nulis ulang artikel warta babagan penolakan Chris.