Nalika main gelut karo Nikki Bella lan John Cena pisah rong taun kepungkur , ana akeh spekulasi babagan apa sing nyebabake keterlibatan sing rusak lan, mengko, rekonsiliasi sing gagal. Sawetara laporan malah ngaku Nikki wa nyoba ngetung rating kanggo pertunjukan kasunyatane, 'Total Bellas.'



AFF-USA / Shutterstock

Saiki dheweke nerangake alasan nyata sing nyebabake pungkasane sedhih. Lan, bisa uga kaget sawetara wong, dheweke ora nyalahake John.

Ing bukune sing anyar, 'Incomparable' - sing ditulis karo adhine kembar Brie Bella - Nikki nerangake manawa sajrone romansa nem taun karo John, dheweke 'berjuang nyelarasake 'tujuane kanggo hubungan kasebut. Nanging, dheweke nulis, kaya sing dilaporake dening DailyMail.com , 'Daripada ngowahi lan ngadhepi, aku nyurung ing karpet lan mikir yen aku bisa pura-pura ora ana ing kono. Amarga wedi banget ngilangi tresnaku, mula aku kepengin banget ningkahan lan bebrayan. ''





Kaya sing wis diandharake Nikki sadurunge, John wiwitane wis jelas manawa bebrayan lan bocah-bocah 'ora ana ing menu kanggo dheweke ... iku angel,' dheweke nulis ing memoir, 'amarga yen sampeyan seneng banget, mula Luwih sampeyan tresna karo wong, mula sampeyan pengin kabeh. Nanging, aku mandheg menehi swara kanggo kebutuhan kasebut. Aku kuwatir tilas tilas nelpon lan ngeculake aku. Lan nalika aku kepengin banget ngrampungake perkara kasebut - aku mung pengin dheweke luwih akeh. '

toby iki awake lancip

DailyMail.com nglaporake manawa Nikki uga nyritakake wektu John nolak ninggalake sisihane nalika dheweke pulih saka operasi 2016 kanggo disk herniated ing gulu, kepiye 'dheweke ora ngidini wong liya dikongkon mulih' lan malah 'nulungi aku lunga jedhing, sanajan aku kepengin mati amarga isin. '



Suzanne Cordeiro / REX / Shutterstock

Sanajan ngucapke matur nuwun banget marang pitulung, mantan bintang 'Total Divas' uga sengsara. 'Aku ora tahan rumangsa mlarat banget, sanajan dheweke seneng banget ngrawat aku,' dheweke nulis. 'Muga-muga bisa ndeleng pengalaman kasebut kanthi nyata: kesempatan kanggo aku ngenali, banjur ngomong babagan, apa sing dirasakake ora pantes lan ora pantes, rasa wedi banget yen rumangsa wis andal. Aku krasa ora kepenak nalika rumangsa ora sayang, nanging mung tresna banget. '

Nikki uga nerangake kepiye dheweke kelangan awake dhewe. Dheweke fokus banget supaya ora kelangan Yohanes saengga ngasilake kekarepan lan kabutuhane. 'Kanthi terus-terusan nggawe dheweke luwih dhisik, lan mbanting swara dhewe, aku ora menehi hormat kanggo ngrungokake babagan kepiye kahanane,' ujare ing bukune, kaya sing dilaporake Us Mingguan . 'Aku ora menehi dheweke, utawa hubungan kita, mangu-mangu manawa bisa ngatasi luwih akeh.'

John, dheweke nulis, 'ora ngerti aku ora entuk apa sing dakkarepake amarga aku ora nate ujar apa-apa.' Dheweke yakin manawa dheweke kudu cocog karo 'urip John sing sibuk lan gedhe,' ujare luwih lanjut. 'Sing paling penting kanggo aku, nyenengake lan njaga konten dheweke, ora nyebut kabutuku dhewe.'

MediaPunch / REX / Shutterstock

Nikki nggawe asumsi. 'Amarga aku nganggep dheweke ora gelem menehi pengorbanan, aku ora terus-terusan takon. Amarga aku kepengin banget marang apa sing dakkarepake, mula aku njupuk akeh keputusan, sanajan aku kelangan proses kasebut, 'dheweke nulis.

segel lan heidi klum bocah

Dheweke uga ngakoni yen dheweke duwe 'akeh penyesalan babagan hubungan kasebut.' Sing utama? 'Muga-muga aku luwih ngerti babagan awakku sadurunge. Aku pengin ngerti pola ing uripku, lan hubungane karo bapakku dhewe, ngandhani babagan reaksi aku marang katresnan, watesan, lan perasaan ditinggalake, 'jarene, kaya sing dilaporake DailyMail.com. 'Aku mikir bisa nyegah sawetara kedadeyan kasebut. Amarga bapakku lunga nalika umur 15 taun, aku sinau cara ngisi bolongan. Aku ngarep-arep bakal ditinggalake lan golek cara supaya ora ngadhepi utawa ngakoni perasaan kasepen lan ditinggalake. '

Nalika dheweke kompetisi ing musim 25 'Dancing With the Stars' ing 2017, dheweke 'tenan tangi,' dheweke nulis. Dheweke urip piyambakan ing apartemen sing disedhiyakake dening ABC. 'Aku seneng rasane dadi bocah wadon sing mandhiri. Aku wis lungguh ing sel penjara tanpa ngerteni manawa lawange ora dikunci lan aku dhewe sing gawe, 'jarene, kaya sing dilaporake dening Us.

Eric McCandless / ABC liwat Getty Images

'Sawise' Nari karo Bintang, 'aku rumangsa bakal nemokake dhewe. Aku ora pengin kelangan dheweke maneh. … 'Dancing with the Stars' uga ora dikunci kanggo aku yaiku ide yen aku bisa ngadeg dhewe, 'Nikki nambah ing bukune. 'Aku rumangsa tuwuh dadi kembaran, banjur dadi bintang adhedhasar twindom kasebut, nanging melu bintang mega [kaya John] uga ngrusak sawetara kapercayanku marang aku.'

Semono uga, Nikki saiki wis tunangan lan ngarepake anake sing pertama karo mitra pro 'DWTS' , Artem Chigvintsev. Pasangan kasebut wiwit pacaran pirang-pirang wulan sawise pamisahan Nikki lan John.