Ora ana sing ujar 'Aku tresna sampeyan' kaya tatune gulu.



Ing tengah reaksi liwat kepungkur kontroversial , Nicki Minaj Pacar anyar, Kenneth Perry, wis ngeling-eling tresnane karo rapper 'Ratu' kanthi tinta anyar.

Matteo Prandoni / BFA.com

Dina Jumuah, 21 Desember, Nicki nuduhake video ing Instagram sing nuduhake nutup 'Onika' kursif sing jambon lan ireng - jeneng sing diwenehi Nicki - sing saiki nghias sisih tengen gulu Kenneth.





sing cuba apik jr sedulur

Tato kasebut pisanan kanggo Kenneth, miturut katrangan Nicki.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Apa sampeyan tat lara zaddy? tatapane sing pertama koyone gak sengit #Onika # HeavyOnIt #SuperSleezy ️



Kiriman sing dituduhake dening Barbie (@nickiminaj) tanggal 21 Des 2018 jam 18:07 PST

'Apa sampeyan tat lara zaddy? tatune sing pertama kaya ora nesu #Onika #BebasAbuh #SuperSleezy ️, 'dheweke nulis bareng video kasebut, sing diwiwiti nganggo kamera sing ditunjuk sadurunge dheweke pamer seni awak Kenneth.

Pasangan kasebut dadi berita utama sawetara minggu kepungkur nalika Nicki nggawe resmi hubungane Instagram. Nalika para penggemar ngerti kanthi cepet, Kenneth minangka pelanggar seks sing terdaftar ing negara bagian New York lan dihukum amarga rajapati ing taun 2002.

Sawise komentar negatif babagan masa lalu Kenneth wiwit diluncurake ing feed Instagram Nicki, dheweke ngelingake pangguna, 'sampeyan kabeh ora bisa urip,' banjur miwiti nuduhake kiriman saka plancongan pantai ing akhir minggu kaping 36 taun kasebut.

Nicki uga musna sawise Daily Mail kanggo nglaporake babagan masa lalu Kenneth, ngelingake outlet ing Twitter manawa kasunyatane salah lan dheweke bakal nuntut sawise reporter ngumumake, 'Iki dudu pertama [Nicki] mbela pelaku seks sing wis terdaftar,' banjur kelingan kepiye dheweke 'nyengkuyung adhine, Jelani Maraj ... nalika dheweke dianggep bersalah nyerang bocah wadon umur 11 taun.'

Ora jelas yen Nicki nuntut tuntutan hukum.

Stephen Lovekin / REX / Shutterstock

Miturut Us Mingguan , Hubungan Nicki lan Kenneth wiwit umur remaja ing Ratu. Dheweke dilaporake nyambung maneh liwat Thanksgiving nalika Nicki lan ibune bali menyang lingkungan lawas kanggo menehi kalkun gratis kanggo liburan.

Rapper lan penyanyi kasebut sadurunge disambung kanggo pembalap Formula Siji, Lewis Hamilton.