Miranda Lambert ketemu dheweke ing pusat skandal mbeling minggu kepungkur, sing menehi urip anyar kanggo pratelan ora setya.



Tilas Jeff Allen, mantan penyanyi negara sing saiki dadi tukang cukur, negesake manawa Miranda cidra karo dheweke Blake Shelton .

Gambar Sampurna / REX / Shutterstock

Ringkesan babagan kepiye carane teka ing kene: Ing tanggal 24 April, rong majalah, Us Weekly lan In Touch, nerbitake laporan sing nyalahake Miranda pancing karo nikah Turnpike Troubadours, Evan Felker, sadurunge Evan ngajokake cerai karo garwane, Staci, ing wulan Februari. Ana spekulasi manawa Miranda isih pacaran karo musisi Anderson East, pacare luwih saka rong taun, uga nalika semana.





saiki ing endi russell crowe

Sedina mengko, bekas bojone Miranda, Blake Shelton , chimed karo tweet sing samar : 'Wis suwe ndalan gedhe .. meh nyerah. Nanging pungkasane aku bisa ndeleng soko ing cakrawala munggah !! Ngenteni !! Bisa dadi ?! Yo !! Iki karma !! ' dheweke nulis. Penggemar langsung ngramal manawa Blake nelpon Miranda metu amarga cidra sadurunge dheweke pegatan nalika Juli 2015.

NINA PROMMER / EPA-EFE / REX / Shutterstock; Frazer Harrison / Gambar Getty kanggo Stagecoach

Sedina sawise tanggal 26 April, mantan Miranda, Jeff, mlebu media sosial kanggo ngritik Blake. 'Sampeyan ngerti, aku wis mesthi menehi mupangat kanggo mangu-mangu lan dadi manungsa biasa, nanging sampeyan kudu dadi SOB sing sombong kanggo ngilangi kaya iki, nalika aku ngerti apik lan sampeyan ngapusi garwane lan Miranda ngapusi aku nalika kowe kabeh padha urip, 'dheweke nulis ing tweet sing wis dibusak menyang Blake, Us Mingguan kacarita



Jeff banjur nate tweet, 'Aku ora bisa tutuk suwene 13 taun. Nuwun sewu, tweet karmae ​​nyebabake aku salah. Kabeh iki ora ana gunane. '

ibu boo boo madu sadurunge lan sawise

Kalorone Miranda lan Blake sadurunge ngakoni yen dheweke jatuh cinta sawise rapat ing CMT 2005 nggawe taping khusus nalika Blake nikah karo garwane pisanan Kaynette Williams.

Frederick M. Brown / Getty Gambar

Jeff nerangake maneh babagan Twitter RadarOnline . 'Aku yakin Miranda nggawe [Blake] reget kaya dheweke, nanging dheweke ora mikir babagan aku nalika mbeling karo dheweke, mula aku ora ngerti sebabe dheweke nganggep iku karma,' ujare Jeff. Radar nglaporake manawa Jeff lan Miranda malah wis tunangan, lan Miranda dinuga ngeculake Jeff liwat telpon sawise telung taun gandhengane wiwit pirang-pirang taun kepungkur.

pinten norah o donnell

'Kancaku ngirim tweet marang Blake lan aku mikir dheweke sombong lan ora sopan. Aku mung mikir, 'Man, terus uripmu lan lakonana dhewe.' Aku mbukak acara kanggo dheweke lan ngerti wong-wong ing sekitar kutha sing kenal dheweke lan aku ora bakal ngomong apa-apa. Nanging tweete mung nggawe aku kesusu, 'Jeff nambah.

Dheweke nerusake, 'Aku ora nindakake kanggo Miranda - aku ora nyoba ngeculake dheweke, amarga butuh rong.'