Miley Cyrus mesthi dadi wanita sing percaya dhiri, lan ora ana sing mbuktekake kaya kinerja twerk-tastic ing 2013 MTV Video Music Awards kajawi Robin Thicke . Nanging, apa sing kedadeyan sawise iku mengaruhi dheweke nganti pirang-pirang taun.



Jemal Countess / FilmMagic

Penyanyi 'Partai ing AS' ujar manawa dheweke ndeleng akeh postingan negatif mula dheweke ganti lemari klambi kanggo ndhelikake awake.

'Aku sejatine ngalami rong utawa telung taun, yen ora nganggo kathok cendhak. Aku mandheg nyandhang rok ing panggung ... amarga sawise VMA lan aku duwe jas bodyguide mudo cilik, kabeh wiwit mbandhingake aku karo kalkun lan nyelehake kalkun ing klambi, 'jarene nalika ngobrol ing Instagram Live ing dina Selasa. 'Aku ceking banget lan pasty lan dheweke tetep dilebokake ing sandhing kalkun iki, lan aku rumangsa ala banget yen aku ora nganggo bikini kaya rong taun.'





Dheweke nambah, 'Ora ana sing ngira yen bakal nuwuhake rasa cara. Pancen nglarani tenan yen isin awak kaya ngono. Lan iki pancen mengaruhi aku ing urip pribadi. '

John Salangsang/WWD/Shutterstock

Amarga kahanan mental, Miley rumangsa salah, meh kaya dheweke ora jujur ​​marang para penggemar babagan sejatine dheweke.



'Aku mikir sing paling angel yaiku merekku sing asring banget unapologetically lan yakin, lan perkara sing luwih ala sing bakal dakkarepake kanggo para penggemar yaiku ngapusi utawa apus-apus,' jarene. 'Aku rumangsa duwe persona iki sing dadi bocah wadon sing paling mantep ing planet iki sejatine apus-apus amarga aku ora aman ing njero ati, yen ing urip pribadi, aku malah ora nganggo setelan jedhing lan kathok cendhak. Lan nalika aku nganggo kaya leotard lan barang-barang cilik, aku kudu nggunakake patang celana ketat amarga aku ora aman. '

Steve Granitz / WireImage

Miley asring ngomong babagan kinerja VMA sing kontroversial, nanging iki bisa dadi pertama kaline dheweke mbukak babagan efek sing dialami dheweke.

'Budaya ora mung diganti, nanging urip lan karir saya diganti selawase,' ujare menyang majalah Wonderland ing taun 2018. 'Iki menehi inspirasi kanggo nggunakake platform kanggo sing luwih gedhe. Yen jagad iki bakal fokus marang aku lan apa sing daklakoni, mula apa sing aku lakoni bakal menehi pengaruh lan mesthine bakal gedhe. '