Garwane Michael Bublé, Luisana Lopilato, mbela garwane sawise para penggemar ujar manawa dheweke nuduhake tumindak kejem sajrone Instagram Live anyar.



Gambar Phillip Chin / Getty

Majalah Affinity ngirim potongan saka video kasebut. Ing kono, tukang crooner katon sikut Luisana sawise dheweke ngobrol karo dheweke. Sawise cepet-cepet njaluk ngapura, Michael nyekel tangane lan narik dheweke nyedhaki. Akeh penggemar sing nganggep manawa iki uga tumindak agresif.

Sawise video mulai tren, Luisana kepeksa ngetokake pernyataan… kaping pindho.

'Luar biasa carane sawetara wong !! Nalika kita lagi nandhang pandemi, lan urip kanthi karantina, angst, wedi, kasepen, lan kahanan sing durung mesthi ing kabeh jinis! ' dheweke nulis nganggo basa Spanyol ing Instagram dina Senen, kaya sing dijarwakake dening Hola! majalah. '[Aku] saben dina metu karo bojomu nyoba nglakoni [Instagram] urip kanggo nggawa rasa seneng, hiburan, kangen, lan kita kudu sabar, ngrungokake lan ndeleng apa sing dikirimake wong sing duwe niyat lara tanpa ngerti babagan kulawarga kita lan sawise kabeh pain sing wis dialami, aku pengin sampeyan kabeh ngerti manawa aku ora ragu babagan sapa bojomu lan aku bakal milih dheweke maneh sewu kaping maneh!



Dheweke terus, 'Tanpa ngomong maneh lan nindakake apa sing dakkarepake bener yen ana wong ngetutake kulawarga, lan pasrah marang Gusti Allah! Jagad saiki butuh luwih saka 'katresnan, iman, nilai, persatuan lan solidaritas' Dudu wong-wong kaya ngono. '

Gregory Pace / Shutterstock

Nanging, para penggemar ora marem karo prekara kasebut lan nuli video lawas kanggo negesake manawa penyanyi kasebut agresif marang dheweke ing jaman biyen. Contone, ing tanggal 23 Maret, dheweke ngandhani Luisana 'sampeyan wis mati banget karo aku' sawise dheweke telat nindakake video Instagram Live.

'Jujur, aku ora sabar nganti sampeyan bisa ndeleng pegatan babagan iki,' jarene. Amarga sejujure, aku ngandhani saiki, yen sampeyan ngira iki tumindak, iku dudu tumindak. Dhuh Gusti. '

Nalika para penggemar terus milih perkawinan, Luisana ngetokake pernyataan kaping pindho kanggo matur nuwun marang dunia media sosial amarga keprigelan kasebut, nanging dheweke yakin manawa para pandhereke manawa dheweke apik lan ora ing kahanan mbebayani.

'Penting banget, kita kudu nggatekake masalah sing wis kasebut lan muga-muga ora nandhang sangsara. Nanging penting kanggo menehi perhatian supaya bisa mbantu wanita sing ngalami, 'ujare Luisana ing video kasebut nalika Michael katon nyekel tangane ing sandhinge.

Michael isih durung umum ngatasi video kasebut.