Spice Girls bubar ngrampungake tur tur 'Spice World 2019' Victoria Beckham . Nanging kayane, saliyane kanggo kabeh nyanyi, nari lan ngeling-eling, akeh rasa kikuk sing ana! Ing wawancara anyar karo Surat ing majalah Acara Minggu, Melanie Brown (aka Mel B, aka Spice Scary) ngumumake pratelan dheweke turu karo kanca band Geri Halliwell (saiki Horner ) ninggali prekara sing ora kepenak ing antarane kalorone.



REX / Shutterstock

'Kabeh kedadeyan saya rame ing pers lan media sosial, lan ya, angel antara aku lan Geri sawetara wektu,' dheweke ngakoni babagan kahanan kasebut.

kepiye gma dina nindakake rating

Kabeh diwiwiti saka wawancara Maret 2019 karo Piers Morgan, nalika Brown negesake, kekarone duwe pendirian sewengi luwih saka sepuluh taun kepungkur. 'Dheweke bakal sengit marang aku amarga iki kabeh ana ing omah desa karo bojone,' ujare Mel sawise negesake desas-desus suwene sepuluh taun kasebut.





Nalika semana, Horner, sing saiki wis krama karo Christian Horner, nanggepi pratelan Brown, kanthi ujar manawa 'sejatine ora bener' lan 'banget nglarani kulawargane.'

Dave J Hogan / Getty Images

Nanging Mel negesake manawa Geri ngerti banget yen dheweke ngeculake bom sadurunge wawancara, lan dheweke pancen ora masalah. 'Aku sms dheweke ing wayah wengi aku nindakake acara Piers Morgan lan nerangake apa sing dicritakake lan kepiye wangsulanku lan dheweke uga apik. Masalahe yaiku banjur dadi crita sing luwih gedhe, lan ora bakal mbantu kita wiwit gladhen, 'dheweke nerusake menyang The Mail.



'Iku kikuk. Kita durung bali ing kahanan kumpul saben dina, ana ing panggung, latihan, bali menyang mode Spice Girls, banjur kabeh berita utama babagan hubungan kita dibuwang, yaiku wektu sing cocog banget. '

Dheweke uga ngakoni manawa Geri wis akeh owah wiwit jaman biyen. 'Dheweke wis omah-omah, duwe anak, dheweke uga ora Jahe ngagetake sadurunge. Kuwi butuh rada biasa kanggo aku, 'jarene.

ITV / REX / Shutterstock

Nanging, sanajan ana kabeh rasa kikuk, miturut Brown, wong loro kasebut saiki isih apik. 'Aku lan Geri saiki ana ing papan sing apik,' jarene. 'Ing wengi pungkasan ing Wembley, Geri nindakake tindakan, miturut aku, luwih penting kanggo aku tinimbang bocah-bocah wadon liyane. Dheweke nuwun sewu amarga nilarake grup kasebut ing taun 1998. Kita wis cedhak banget banjur dheweke banjur lunga lan ora nate ngucapake kenapa lan ora nate nuwun sewu nganti sawetara minggu kepungkur. Dheweke ngrangkul saya gedhe sawise dheweke ujar lan aku sakloron nangis amarga ngerti, ing jero ati, prelu diucapake suwene, ana prekara sing ana ing antarane kita. '

koleksi mobil paul teutul sr