Luwih saka rong taun sawise pisah karo garwane - lan hubungan romantis karo rekan rekane 'Fargo' Ewan McGregor - Mary Elizabeth Winstead miwiti babagan perceraian.



Rich Polk / Getty Images kanggo IMDb

Ing wawancara anyar karo Glamour UK dheweke nindakake karo kanca-kancane kanggo promosi film anyar 'Birds of Prey (Lan Fantancous Emancipation of One Harley Quinn),' Mary - sing main Huntress ing film - ngumumake apa sing bakal diwiwiti sawise mungkasi krama kanggo panulis-direktur Riley Stearns. Dheweke nikah ing taun 2010 lan pamisahan ing Mei 2017 nalika umur 32 taun.

'Aku pegatan pirang-pirang taun kepungkur, dadi perkara sing medeni lan edan amarga aku wis urip karo wong sing padha wiwit umur 18 taun, lan aku ngerti,' Mary marang Glamour UK.





'Nganti kabeh umur 20-an, aku nyoba banget supaya aku tetep padha, amarga ana bab liya sing dakrungu nalika tuwuh, yaiku wong-wong ujar,' Sampeyan pancen hebat, ora bakal owah. ' Sampeyan bisa nggatekake, kanthi cara sing salah, lan nyoba supaya sampeyan ora tuwuh amarga sampeyan ora ngerti apa sing ana ing sisih liyane, 'jelas dheweke.

Donato Sardella / Gambar Getty kanggo Majalah W.

'Dadi, aku pancen wiwit anyar wiwit kaping pisanan ing uripku [sawise pegatan],' dheweke nambah. 'Kanggo aku iki minangka titik balik sing gedhe, OK yen ganti, nampa pangowahan iku apik lan ora apa-apa yen ora ngerti yen pangowahan bakal nggawa sampeyan.'



Siji panggonan sing njupuk dheweke? Dadi romansa karo Ewan, sing nuwuhake spekulasi yen dheweke bakal cidra karo garwane sing wis 22 taun. Mary ora menehi katrangan marang Ewan utawa hubungane ing crita Glamour UK, nanging latar mburi wis kacathet kanthi apik: Sawise foto Ewan lan Mary ngambung ing cafe London diterbitake ing Oktober 2017, majalah People nglaporake manawa aktor kasebut kanthi tenang pisah karo Eve Mavrakis , ibune saka papat anake, ing Mei 2017 - ing wulan sing padha, Mary lan Riley negesake pamisahan dhewe.

Miturut laporan November 2017 ing Srengenge , aktor kasebut marang Eve, desainer produksi Yunani-Prancis, ing wulan Mei dheweke tresna karo kanca kencan 'nanging negesake, ora ana kedadeyan,' lapor koran kasebut.

Richard Shotwell / Macem-macem / REX / Shutterstock

Mary ngandhani Glamour UK manawa dumadakan bisa mandhiri sawise pisah karo katresnan suwe-suwe Riley 'pancen' wedi. 'Iki uga dadi masalah gedhe amarga aku wis gedhe, aku duwe ibu sing mesthi ana sing ngurus kabeh. Dadi, nalika aku ora duwe kru sing bisa dipercaya kanggo ngrampungake, pancen pancen kuat lan penting, 'jarene.

Nalika Mary lan Riley putus, kalorone njupuk menyang Instagram kanggo nuduhake warta kasebut. 'Lungguh ing kene karo kancaku sing paling dak tresnani. Kita wis nglampahi urip bebarengan lan seneng banget lan anget saben dina. Kita wis mutusake pindhah saka omah-omah, nanging kita bakal tetep dadi kanca lan kolaborator sajrone kabeh dina. Kita isih numpak utawa mati, saiki isih beda. Aku tresna sampeyan, Riley, 'Mary nulis foto dheweke ngambung pipine Riley, kaya sing dilaporake Wong majalah nalika semana.

Lester Cohen / WireImage

Riley, nalika umur 30 taun, uga nuduhake gambar kasebut, tulisane tulisane, 'Kita njupuk foto iki bareng. Aku ketemu karo Mary 15 taun kepungkur lan kita dadi wong sing paling penting sajrone urip saben liyane. Urip kasebut wis kebak kabeh emosi sing bisa dipikirake lan kabeh kita lakoni. Urip ora bisa ditebak. Nalika isih ana ing urip saben liyane, ora bakal bisa urip bebarengan. Kita isih tresna banget, nanging beda karo macem-macem dalan lan masa depan sing beda. Aku ora sabar ngenteni ing endi pungkasane kalorone. Aku bakal tresna sampeyan, Mary. '