Kristen Stewart lan Stella Maxwell wis pindah bareng nich503 / Warta Splash Kristen Stewart lan Stella Maxwell nich503 / Warta Splash Kristen Stewart REX / Shutterstock rexfeature_8477763j Rex USA pesta kristen-stewart Rex USA Kristen Stewart Rex USA Nuduhake Tweet Pin Email

Mung dadi serius antarane Kristen Stewart lan Stella Maxwell.



Sumber ngandhani Us Mingguan yen duo wis pindah bareng.

Aktris kasebut lan model Rahasia Victoria wis pacaran udakara limang wulan. Stella, ujar sumber Us Weekly, isih duwe apartemen ing New York City nanging 'ngentekake kabeh waktune' ing omah papat kamar tidur Kristen ing Los Angeles.





'Kalorone pancen sibuk karo kerja,' ujare Stella, 'nanging coba bareng bareng bisa.'

'Kristen seneng banget karo dheweke,' ujare kanca aktris 'Twilight'.



Kristen, mesthine wis sadurunge kencan karo wanita lan pria , kalebu kolega 'Twilight' Robert Pattinson.

'Nalika aku pacaran karo wong lanang, aku ndhelikake kabeh sing dak lakoni amarga kabeh sing dirasakake langsung diremehake, mula aku ora seneng,' Juru bicara Chanel marang Elle U.K. ing 2016. 'Kita diganti dadi karakter kasebut lan diselehake ing buku komik sing ora lucu iki, lan aku kaya,' Milikku. Sampeyan nggawe hubunganku dadi perkara sing ora. ' Aku ora seneng. Nanging banjur owah nalika aku wiwit pacaran karo bocah wadon. Aku seneng, 'Sejatine, kanggo ndhelikake iki menehi implikasi manawa aku ora seneng banget utawa aku isin, mula aku kudu ngowahi cara nyedhaki masarakat. Iki mbukak uripku lan aku luwih seneng. '

Nalika tamu dadi host 'Saturday Night Live' ing wulan Februari, K. Stew nyebut dheweke 'gay banget'.

Awal taun iki, dheweke ngobrol karo The Guardian babagan seksualitas lan reaksi sing ditindakake wiwit metu.

'Iki pancen positif,' ujare lintang kasebut. 'Susah kanggo dibahas. Aku ora pengin katon gumunggung, amarga kabeh wong duwe pengalaman dhewe. Masalah seksualitas dadi abu-abu. Aku mung nyoba ngakoni yen fluiditas, greyness, sing wis mesthi ana, nanging mung saiki kita bisa miwiti ngomong babagan iki. '