John Travolta wis dawa ngadhepi desas-desus yen dheweke homo .



Nanging miturut kanca cedhak, mantan rekan bintang lan kanca ilmuwan Kirstie Alley - sing ngaku dheweke lan aktor kasebut jatuh cinta pirang-pirang taun kepungkur lan duwe hubungan emosional - John dudu wong gay.

Berlin studio / BEImages / BEI / REX / Shutterstock

Ditakoni manawa dheweke ngira desas-desus kasebut bisa uga bener, Kirstie 'sregep' geleng-geleng, dikandhani Srengenge Dan Wootton ing sawijining wawancara sing diterbitake tanggal 16 September, 'Ora, ora. Maksude, aku kenal banget - lan aku ngerti katresnan ... '



Kirstie rinci babagan dheweke lan John, sing main bareng ing 1989 'Look Who's Talking' uga loro teruse, jatuh cinta nalika semana nanging ujar manawa dheweke ora bisa ngrampungake perasaan amarga dheweke ora pengin ngapusi kanthi fisik. -suami Parker Stevenson, sing dhaup taun 1983.

Yen dheweke lan John wis milih pilihan kasebut, dheweke bakal yakin mula bakal apik tenan nanging pungkasane bakal rampung kanthi ala. 'John lan aku mesthi saling mangan amarga John lan aku padha. Bakal kaya rong lintang sing nyala-nyala, 'ujare Kirstie.



Rex USA

Kabeh pengalamane gawe lara ati. 'John bakal setuju manawa kita padha tresna-tinresnan. Aku bakal ujar iku salah sawijining prekara paling angel sing aku lakoni, keputusan sing paling angel sing aku lakoni, amarga aku tresna banget karo dheweke - kita seneng-seneng lan lucu, 'jarene.

'Iki dudu hubungan seksual amarga aku ora bakal ngapusi bojoku. Nanging sampeyan ngerti, aku mikir ana prekara sing luwih ala tinimbang hubungan seksual, tinimbang mbeling karo wong liya, 'ujare. 'Aku nganggep apa sing aku lakoni luwih ala amarga aku pancen tresna terus karo dheweke lan suwe-suwe terus tresna karo dheweke.'

Kirstie nerangake karo The Sun yen John pindhah nalika dheweke ora ngerti apa-apa sing bakal kedadeyan saka hubungan emosional. 'Nalika jelas banget yen aku tetep bebrayan, dheweke wiwit ndeleng Kelly [Preston] maneh,' jarene. John krama karo Kelly ing taun 1991.

SNAP / REX / Shutterstock

Kirstie ujar manawa Kelly nate ngadhepi dheweke babagan tingkah laku ing sekitar John ing wiwitan taun 90an. 'Kelly nyedhaki aku - lan dheweke banjur bebrayan - lan dheweke kandha,' Erm, kenapa kowe pacaran karo bojoku? 'Kelingan Kirstie. 'Lan iki nalika aku njupuk keputusan lan pungkasane bakal rampung.'

Kirstie, John lan Kelly saiki dadi kanca sing hebat - kabeh padha tangga teparo, Kirstie bareng karo The Sun, lan ujar manawa dheweke duwe gerbang ing pager sing bisa luwih gampang marani siji liyane.

Lester Cohen / WireImage

Kirstie uga ujar manawa dheweke percaya yen dheweke lan John ora bakal bertahan suwe dadi pasangan yen dheweke kepengin menehi kekarepan pirang-pirang taun kepungkur.

Aktor 'Fiksi Pulp' turu turu kaya jam 4 utawa 5 esuk lan tangi jam 3 awan. Aku turu ing jam 9 bengi lan tangi jam 5 esuk. Sejatine kita ora bakal bisa ndeleng siji-sijine. Iki bakal dadi bencana, 'dheweke nambah.

'Lan ternyata apik amarga kita tetep dadi kanca paling apik wiwit pirang-pirang taun.'