Kim Zolciak -Biermann ora bakal gabung karo dhaptar pegatan 'Ibu Rumah Tangga Nyata saiki.



Instagram

'Iki dudu pilihan ing omahku,' ujare Kim Fox News duweni potensi pegatan karo bojone, Kroy Biermann.

Kim lan Kroy wis omah-omah meh nem taun lan duwe anak papat - Kaia, Kane, Kroy Jr., lan Kash - minangka tambahan kanggo anak Kim saka hubungan sadurunge, putri Brielle lan Arianna. Kalorone wis syuting nyawane kanggo acara kasebut, 'Aja Aja Tardy,' suwene nem musim, lan Kim berencana gabung maneh karo 'Nyata Ibu Rumah Tangga ing Atlanta' kanggo musim kaping 10.





ngadili judy bojomu mbeling tmz

'Aku ora bakal ngidini acara kasebut mengaruhi perkawinan kanthi cara apa wae,' ujare bocah umur 39 taun. 'Nikahku pancen dhisik.'

apa ngrampok dyrdek duwe pacar

Bintang kasunyatan nggambarake kenapa sawetara wanita liyane saka waralaba - kaya LuAnn de Lesseps, Bethenny Frankel, Yolanda Hadid, Porsha Williams lan Camille Grammer - wis pegatan wiwit pisanan ditampilake ing acara Bravo. Dheweke ujar manawa dheweke yakin bisa pisah karo garwane amarga 'rame-rame TV lan publisitas' lan amarga dheweke nganggep 'luwih gampang pegatan' tinimbang ngatasi masalah ing bebrayan.



Saliyane ningkahake pernikahane sadurunge kondhang kasunyatane, Kim uga menehi tips supaya pernikahane tetep trampil.

'Dheweke panas banget - sing mesthi nulungi,' jarene. 'Aku pancen yakin yen turu ing wayah bocah jam 8, awake dhewe kudu sawetara jam.'

jillian michaels lan heidi rhoades manten
Deleng kiriman iki ing Instagram

Sugeng dalu

Kiriman sing dituduhake dening Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann) tanggal 4 Jun 2017 jam 5:54 sore PDT

Kalorone uga gawe gawe sumpah ing wulan Mei, pitung taun sawise dheweke ketemu ing acara Dancing With Atlanta Stars. Nalika semana, Kim nuduhake foto dheweke lan Kroy kanthi klambi pengantin, uga gambar bocah-bocah kabeh padha nganggo klambi ing pantai kanggo acara kasebut.