Drama njeblug nalika Michael Strahan ngumumake ing April 2016 manawa dheweke pancen bener ninggalake 'Urip! Karo Kelly lan Michael ' sawise meh patang taun lan nuli manggung anyar sing duwe bathi ing 'Good Morning America.' Laporan nglaporake manawa rekan tamu Kelly Ripa yaiku 'blindsided' dening keputusan Michael sing nggawe bom , sing dheweke wis ngerti sawetara menit sadurunge diumumake ing publik.



Jim Smeal / REX / Shutterstock

Saiki, rong setengah taun mengko, Kaca Enem laporan , Kelly lan saiki 'Urip!' dadi tuan rumah Ryan Seacrest ngalahake Michael ing peringkat kasebut.

Ing wulan September, mantan pemain bal-balan pro lan Sara Haines gabung dadi tuan rumah jam katelu anyar 'Good Morning America' saka ABC sing dijuluki 'Dina Dina.' Miturut Page Six, 'nomer awal nggawe acara kasebut ditampilake luwih saka sayuta pamirsa,' sanajan kolom gosip New York Post uga negesake manawa 'isih awal banget.'





Miturut rating Nielsen, 'GMA Day' duwe 1,76 yuta pamirsa nalika 'Live! Karo Kelly lan Ryan duwe 2.85 yuta kanggo periode sing padha.

Paula Lobo / ABC

Nanging, Michael ora prihatin - lan uga laporan ABC, Kaca Enem. 'Michael seneng banget kerja ing' GMA 'lan' Dina Dina. ' Dheweke ora kuwatir babar pisan. Dheweke ngakoni manawa 'Dina Dina' minangka pertunjukan anyar, lan kadhang kala butuh wektu sawetara menit kanggo mangkat. Dheweke seneng kerja bareng karo Sara lan tim anyar lan seneng banget ana ing kono, 'sumber sing cedhak karo dheweke marang Post.



Presiden ABC News James Goldston uga nimbang, ngandhani Page Six manawa jaringan kasebut seneng banget kepiye kedadeyan 'Day Day' nganti saiki. 'Kita seneng banget karo Michael lan Sara lan kinerja ing acara kasebut. Kita wis rong wulan, sadurunge jadwal lan langsung ing jalur, 'ujare exec. 'Michael nggawa kepemimpinan sing wis dingerteni banget wiwit dina-dina bal-balan menyang acara - kita ora bisa melu tangan sing luwih apik.'

Hiburan lan Distribusi TV ing Disney-ABC

'Dina Dina' uga nggawa para pamirsa luwih sithik tinimbang 'The Chew' - sing dibatalake sawise pitung musim ing wulan Mei sawise dadi tuan rumah host Mario Batali dituduh tumindak seksual - nindakake ing wektu sing padha. (Kaca Enem nglaporake manawa 'The Chew' entuk 2,25 yuta pamirsa ing taun 2017.) Nanging 'The Chew', wong njero marang Page Six, uga diwiwiti kanthi pamirsa sing luwih cilik sadurunge nambah rating.