Katy Perry ana ing Hawaii njupuk musim 'American Idol' ing musim sabanjure - lan dheweke seneng banget saben menit.



@ americanidol / Instagram

Hakim 'Idol' wis siyap nganggo klambi tropis lan Disney sing inspirasi nalika main film bareng karo hakim liyane Lukas Bryan lan Lionel Richie lan santai bareng pacar Orlando Bloom .

'Lowongan kulawarga! , akun 'Idol' tulisan kasebut gambar asli seko para hakim lan tuan rumah Ryan Seacrest ing resor Disney ing Aulani tanggal 29 Januari, ing endi Katy nganggo klambi ijo metalik inspirasi saka penampilan rok rok suket, lengkap karo rincian cangkang klapa coklat ing dhadha kanthi bentuk kepala Mickey Mouse.





ngomong metu saka tutuk
Deleng kiriman iki ing Instagram

Lowongan keluarga! #AmericanIdol #DisneyAulani

Kiriman sing dituduhake dening American Idol (@americanidol) tanggal 28 Jan 2019 jam 18:51 PST



Bengi kasebut nalika istirahat ing taping kompetisi, Katy - sing nganggo klambi kembang kembang jambon sing isih enom - kanthi lucu mratelakake manawa kanca-kancane hakim ora nggatekake dheweke. 'Kita udakara setengah. Nyenengake banget. Aku seneng bisa bali karo sedulurku - Lionel [lan] Luke, sing ora peduli karo aku lan ora nggatekake aku, 'jarene ing kliping , nggawe Lionel ngrampungake dandanane lan Lukas ing telpon.

'Apa sampeyan mikir rasukan iki akeh banget - utawa cukup?' dheweke nambah 'lewk', sing uga ana nanas sing dicet ing kuku.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Nganyari interval dening @katyperry Pira kita L O V I N G LEWK iki ?! #AmericanIdol #DisneyAulani

Kiriman sing dituduhake dening American Idol (@americanidol) tanggal 28 Jan 2019 jam 10:25 PST

Ing Kisah Instagram dhewe, sing dicekel karo akun media sosial sawetara penggemar, Katy nuduhake klip saka wektu dheweke ing resor Aulani uga nyenengake video nyanyi Orlando nalika main ukulele. 'Sampeyan ora bakal lunga menyang Hollywood,' ujare.

Pasangan kasebut uga ngunjungi Pearl Harbor ing Oahu lan Katy nekani luau ing endi Minnie Mouse lan Mickey Mouse dadi tamu terhormat.

Cameron Diaz lan Benji Madden
https://twitter.com/KatyActivity/status/1089985210907799552

Katy uga ora bisa nolak pamer ara-ara samun sing misuwur ing Alan Wong ing Honolulu, video dheweke nunggang motor ing dalan gedhe Hawaii, lan dawane babi bayi mlaku-mlaku nalika nggawe (apik tenan!) sworo seru.

https://twitter.com/katyperryspics/status/1090026140780163072

Situs penggemar Twitter uga ngirim a kliping Katy lan Lukas nari ing pantai nalika syuting kanggo 'Idol.' Lukas, sing nganggo kaos Hawaii lan jins putih sing ketat kulit, nuli mbukak wong sing mlaku sawise goyang rada suwe.

https://twitter.com/katyperryspics/status/1090042954876678144

Musim anyar perdana 'American Idol' ing ABC tanggal 3 Maret.