Katy Perry lan Robert Pattinson katon lambene ngunci nalika nedha bengi klompok ing Taix French Restaurant ing lingkungan Echo Park Los Angeles tanggal 26 Januari, ujare sawijining saksi Wonderwall.com .



'Dheweke nyoba metu,' ujare pamirsa sing kaget banget, sing nambahake manawa adhedhasar tumindake, dheweke katon kaya bocah sing wis suwe yaiku 'pancen pasangan.'

Penyanyi 'Roar' lan aktor kasebut kalebu bagean saka klompok gedhe sing nuduhake nedha bengi wengi 'meriah' ing restoran trendi, dina Jumuah wengi.





nikki bella john cena putus
Jim Smeal / REX / Shutterstock / David Fisher / REX / Shutterstock

Biyen, duo kasebut nolak dheweke ora mung kanca.

'Dheweke kuncup, aku kaya mbakyune , 'Katy marang Elle UK ing taun 2013.' Kita mung nongkrong. Ing sawijining dina, aku ujar, 'Salah sawijining perkara sing paling aku bangga yaiku ora turu karo sampeyan, Robert.' Lan iku bener. '



WireImage

Nanging ing wulan Agustus 2017 - minangka hubungan Rob karo FKA Twigs, dheweke dadi kanca tunangan saka 2015 nganti pertengahan 2017 - wiwit mudhun, kanca sing diarani katon lagi pacaran sajrone mangan klompok ing hotel Sunset Tower ing Hollywood.

Miturut IS! , Rob lan Katy lungguh jejer lan padha 'main-main' lan 'ngguyu' sajrone mangan.

'Katy lan Robert seneng banget ing Sunset Tower,' ujare penampil marang E! 'Dheweke nyelehake sirahe ing pundhak, lan Robert ngrangkul dheweke ing meja makan. Katy tetep melotot Robert karo mesem lan ngguyu. Dheweke kayane lagi pacaran. '

Seksi kasebut uga nggambarake asap asap lintang sing ditindakake: 'Dheweke nyekel Katy ing sisihane nalika dheweke metu lan dheweke tetep ing kana udakara 20 menit. Dheweke kepenak lan santai ing njaba, 'ujare sing ndeleng. 'Dheweke pancen ora tumindak tunangan, lan ora ana sebutan ranting FKA sajrone nedha bengi. Kabeh wong nganggep Katy lan Robert padha bebarengan. '

pembakaran iwak laurence lan torres gina

Sawise bengi metu, ana sumber sing diwenehake menyang E! babagan duo, sing 'wis kekancan apik sawetara wektu.'

'Dheweke duwe akeh kanca lan tetep kontak. Saiki dheweke ora serius, nanging Rob mesthi duwe minat karo Katy, 'jarene sumber kasebut.

Gambar Getty Amerika Utara

Ing wulan Oktober 2017, IS! nglaporake yen alum 'Twilight' yaiku condong ing lintang pop nalika breakup saka FKA Twigs.

kat saka d mbusak tato

'Dheweke ngobrol liwat telpon kanthi rutin lan priksa manawa bisa ketemu nalika kekarone ora kerja. Katy mesthi dadi kanca sing apik karo Rob sajrone pirang-pirang taun lan wis ana emosional, 'ujare sumber.

'Dheweke duwe akeh kepentingan umum lan uga loro ngerti seneng-seneng lan pesta,' ujare wong njero. 'Sanajan dheweke romantis banget, dheweke tetep dadi kanca sing apik. Rob seneng banget yen Katy minangka roh sing bebas lan dheweke wis menehi saran apik babagan hubungan. '

Ditutup E! sumber, 'Amarga Katy sibuk ing tur, dheweke lan Rob bakal FaceTime lan ngirim teks yen bisa. Dheweke pengin priksa manawa dheweke apik. Rob ngerti sepira kanca sing apik lan dheweke uga ana ing kana kanggo dheweke nalika pacaran. Dheweke saling ngandel. '