Katie Holmes lan Jamie Foxx romansa nem taun sing ora dadi rahasia wis kliwat.



Kevin Tachman / MG19 / Gambar Getty kanggo Museum Met /

Warta pamisah kasebut kedadeyan sawetara dina sawise aktor kasebut katon nongkrong karo penyanyi Sela Vave ing Los Angeles.

Katie kayane negesake warta pamisah kasebut sajrone nedha bengi pungkasan, ujare Page Six, ngutip sumber sing keprungu yen dheweke ujar, 'Apa sing ditindakake Jamie yaiku bisnis - kita wis pirang-pirang wulan ora bisa bebarengan.'





scott grimes lan adrianne palicki

Miturut Us Weekly, Katie minangka wong sing narik plug kasebut.

Skyler2018 / BACKGRID

Duo A-kasebut pisanan digandhengake ing 2013, setaun sawise Katie pegatan karo Tom Cruise. Nanging, wis pirang-pirang taun, Katie lan Jamie nglawan spekulasi manawa dheweke minangka barang, sanajan sawise dilaporake trist rahasia lan sawise foto dheweke ngambung diterbitake . Pungkasane, Katie lan Jamie debut minangka pasangan ing Met Gala ing wulan Mei.



sing nikah karo sacha baron cohen

Sawise debut, sawijining sumber ngandhani E! Warta yen dheweke duo 'rumangsa luwih kepenak metu ing umum lan ora ndhelik. Dheweke isih ora pengin duwe hubungan umum, nanging akeh usaha kanggo njaga kahanan lan ora bisa metu bareng. Beban kasebut wis diatasi lan dheweke rumangsa luwih bebas mung metu lan nindakake perkara-perkara normal. '