David Foster bisa kerja keras. Iki miturut garwane musisi, produser lan komposer kaping lima, aktris penyanyi Katharine McPhee.



MediaPunch / Shutterstock

Ing dokumenter anyar 'David Foster: Off the Record,' Katharine, 36, nerangake kepiye bojone setaun, 70 taun, mundur lan ora pengin ngrampungake kanthi emosional, Kaca Nenem laporan 'Ana sawetara momen sing sampeyan rumangsa,' Dhuh Gusti, apa dheweke duwe empati babar pisan? '' Mantan runner-up 'American Idol' lan bintang 'Waitress' Broadway ujar ing dokumen Netflix. 'Dheweke pancen trampil nyamar apa sing dirasakake. Dheweke mung pengin kabeh apik-apik wae lan yen ora, dheweke bakal lunga. '

Dheweke nantang babagan dheweke, dheweke nerangake ing film: 'Aku kandha marang dheweke,' Aku butuh sampeyan paling ora nyoba ngerti apa sing dak rasakake, 'lan dheweke kaya,' Ya, bisa uga sampeyan mung kudu lunga, 'lan Aku kaya, 'Ora, ora, aku ngerti iki sing sampeyan lakoni mula aja main game karo aku. '





David ora nolak kaluputane, ngakoni dheweke bisa, Page Six nglaporake, 'pelari' ing sesambetan. 'Sapa wae sing ngarani aku minangka bolongan kanggo kabeh perkara sing wis daklakoni, aku kira bisa uga bener,' dheweke ngakoni. 'Aku rumangsa wis dadi bolongan. Aku dudu ibu sing lara ati - uga. '

Evan Agostini / Invision / AP / Shutterstock

Ing dokumenter kasebut, sing entuk layanan streaming tanggal 1 Juli, David uga mbahas mantan garwane nomer papat Yolanda Hadid, sing dipisahake ing taun 2015 nalika dheweke nglawan penyakit Lyme, sanajan dheweke ujar manawa dheweke ora bakal nate ngumumake kenapa dheweke pegatan karo dheweke. 'Kepiye aku bisa ninggalake wanita sing lara?' ujare ing dokumen kasebut, miturut Kaca Enem. 'Kasunyatane yaiku ora dadi sebab aku lunga. Amarga alasan liyane, aku ora bakal nate ngumumake manawa ora ana gandhengane karo dheweke sing lara. '



David negesake manawa dheweke dudu penggemar pertunjukan Yolanda ing 'Ibu Rumah Tangga Nyata Beverly Hills.' 'Bojoku nalika semana pengin nggawe acara kasebut,' jarene ing dokumen kasebut. 'Aku ora pengin dadi wong sing ujar ora.' Nalika dheweke dingerteni dening para penggemar acara Bravo, dheweke ngakoni yen dheweke kepengin ujar, 'Hei, aku duwe 16 gram Grammys, setengah yuta rekor [didol]. F— pertunjukan iku! '