Ing wulan April, jagad iki ngerti Janet Jackson 's bebrayan rampung .



Sanajan legenda musik, 51, lan pengusaha miliaran Qatar, Wissam Al Mana, 42, nembe wae tampi putra Eissa ing wulan Januari, Janet nggawe keputusan sing nggegirisi supaya bisa maju kanthi pegatan.

Gambar Getty

Tanggal 12 September, Wong nerangake babagan alasane Janet sing ditinggalake ing Wissam, ujare sedulur Randy Jackson. 'Ana akeh rasa nyeri. Janet wis ngalami pacaran, 'ujare Randy menyang majalah kasebut. 'Iki kahanan sing nyiksa. Muncul mengko ing sesambetan, planggaran lisan lan [digawe kanggo aran kaya] tahanan ing omahe dhewe. Ora ana wanita meteng sing kudu diarani b-- saben dina. Ana perkara kaya ngono. Kuwi sing dialami dheweke. '





nikki bella ring ring saka artem

Pengacara Wissam ngandhani People ing sawijining pratelan manawa dheweke 'ora bakal ngurmati tuduhan kasebut lan nuwuhake rasa nyesel banget kanthi nanggepi,' nambah, 'Rusak perkawinan karo Janet Jackson minangka sebab sedih banget kanggo Pak Al Mana, lan kesejahteraan lan privasi putrane, Eissa, sing isih dadi fokuse. '

Tanggal 23 September, Kaca Nenem nerbitake crita dawa kanthi judhul, 'Nang Janet Jackson 'Kekawin sing ala - lan pamisah ala,' sing nampilake luwih akeh wahyu lan tuduhan babagan kedadeyan nalika pacaran lan pamisahan pasangan kasebut pancen pribadi. Mangkene enem pratelan sing paling apik:



Nicolas Khayat / REX / Shutterstock

1. Sanadyan saka macem-macem jagad lan Janet umure meh sepuluh taun, nalika pengusaha sing diangkat dadi Muslim lan bintang pop, sing tuwuh saka kapercayan Seksi Pangeran Yehuwah, ora bisa ndeleng sawise rapat ing ngarep mbukak Hotel Armani ing Dubai 2010, 'Iki minangka salah sawijining jinis jinis tresnani,' ujare sumber kulawarga Jackson marang Kaca Enem. 'Dheweke ora peduli karo biyen.'

Dheweke tetep pacaran dadi pribadi. 'Dheweke bakal tuku jaket nganggo inisial sing ditulis lan dheweke bakal pesen perawatan saka Swiss lan papan liyane kanthi cara ngucapake 'Sugeng enjing, kekasih,' ujare wong njero, nambahake yen pasangan kasebut ngobrol karo makan malam ing Rusia, blanja. lelungan ing Italia lan plancongan ing kapal pesiar mewah.

apa laura isih sugeng esuk amerika

2. Nalika lagi tresna banget, Janet wiwit ganti. Dheweke ora tau mlebu agama Islam, nanging, sumber kulawarga kasebut marang Page Six, kanca-kancane Wissam weruh 'Janet netepi [tradisi] Islam, kalebu klambine nganggo tutup sirah.' Dheweke uga pasa 'sajrone refleksi spiritual,' lapor kolom New York Post. Kulawarga Janet ngerti yen dheweke 'ora gampang ngomong nalika ana ing perusahaan liyane. [Wissam] dadi pimpinan. '

3. Ing wulan Februari 2013, dheweke ngumumake yen bakal meneng wae nikah taun sadurunge sawise udakara rong taun dadi pasangan. Dheweke pengin omah-omah cepet, sumber kulawarga kasebut marang Page Six, amarga 'Dheweke pancen pengin bayi lan Janet wis siyap.' Nanging Janet wis umur 40an. 'Paling ora kaping pindho, dheweke ngira yen dheweke ngandut, lan saben-saben, dheweke ngerti yen dheweke ora, lan aku ora yakin sapa sing luwih kuciwa,' sumber kulawarga nerangake, nambahake yen warta ala sing bola-bali nyebabake ketegangan lan nyebabake kalorone kanggo nyalahke liyane. Dheweke bakal 'ngarahake driji siji-sijine dadi sebab dheweke ora bisa hamil,' ujare sumber kulawarga.

Yen

4. Janet isih nggawe musik lan tur, nanging Wissam kacarita ora pengin dheweke nganggo kostum panggung seksi sing biasa, mula dheweke nutupi. Karyawan ngandhani Page Six yen Janet lagi siyap tampil ing Staples Center ing Los Angeles, Wissam dominasi gladhen. 'Ora ana kulit, ora ana humping garing lan ora ana barang-barang saka Amerika,' ujare karyawan kasebut nuntut Wissam.

nari karo lintang-lintang rumer lan val

5. Janet mbatalake tur 'Unbreakable' ing taun 2016 (dheweke ngluncurake maneh ing wiwitan September 2017 minangka State of the World Tour) nalika dheweke lan Wissam pungkasane entuk kabar apik: Dheweke ngandut nalika umur 49 taun. Nanging nalika maju, sumber kulawarga diklaim, 's - kenek penggemar. Janet biasane mangan kanthi apik, olahraga kanthi bener lan awake tetep apik, nanging Wissam ketaman keweden, mikir dheweke bakal dadi 'babi lemu' iki. Dheweke mesthi seneng karo dheweke babagan tumindak sing bener, mangan kanthi bener, kayane dheweke durung ngerti. '

6. Putra Eissa lair tanggal 3 Januari. Ora let suwe, Janet lunga saka Wissam kanthi pitulung saka kakange. Sumber kulawarga kasebut marang Page Six yen Randy nyusun Janet ninggalake omah ing London sing wis dituduhake karo bojone. Randy, Post nulis, 'kanthi tenang ngatur supaya mbakyune Rebbie lan ibune Katherine mabur menyang London kanggo ngunjungi Janet - lan menehi peta metu.' Kulawargane menehi kekuwatan sing dibutuhake kanggo 'ninggalake bojone sing ngontrol,' ujar sumber kulawarga kasebut.