Jana Kramer nyebabake obrolan yen dheweke lan bojone ngalami masalah perkawinan parah sawise sawetara prilaku media sosial sing ora bisa dijlentrehake, kalebu ngilangi tembung 'bojo' kanggo bio media sosial.



Gambar Tenggelam / Getty Tommaso kanggo iHeartMedia

Penggemar ngerteni manawa penyanyi negara kasebut uga mbuwang Instagram saka pirang-pirang gambar karo bojone Mike Caussin, nanging akeh foto kulawarga sing isih tetep. Luwih saka iku, ing media sosial, Jana, 36 taun, uga ngilangi jeneng Mike ing judhul podcast 'Whine Down w / Jana Kramer lan Michael Caussin.'

Kaloro 'garwane' lan jeneng Mike saiki wis bali ing papane masing-masing ing Instagram.





Aktivitas media sosial sing aneh ditindakake sawise kiriman Instagram sing samar saka Jana tanggal 30 Desember.

'2019. Wis pungkasane menarik banget - lan saiki, sing dakkandhakake - Wektu ngrampungake kabeh tatune, 'dheweke nulis foto dheweke.



Deleng kiriman iki ing Instagram

2019. Sampeyan bakal pungkasan sing menarik banget… .lan saiki, sing dakkandhakake yaiku ... Wektu nambani kabeh tatune.

Kiriman sing dituduhake dening Jana kramer (@kramergirl) tanggal 30 Des 2019 jam 6:11 PST

Nambahake bahan bakar ing obrolan sing beda-beda, Jana ngirim kutipan ing Kisah Instagram ing Dina Taun Anyar sing diwaca, 'Dheweke wis neraka. Dadi, percaya yen dakkandhakake, wedi marang dheweke nalika katon ing geni lan mesem. '

Saka kiriman Instagram sing dibusak, siji kalebu katrangan emosi.

'Dadi, yen aku jujur ​​- foto iki saiki ora nyata. Dina iki dadi sesi terapi pasangan sing angel. Ora ana kedadeyan gedhe, mung akeh perasaan sing ditahan lan ora ngerti dheweke dina iki, 'Jana nulis jabatan kasebut sing wis ilang. 'Dadi, saiki wis mesem, aku pengin jujur ​​lan ujar yen bebrayan bisa dadi angel lan butuh kerja keras.'

Jack Plunkett / Invision / AP / REX / Shutterstock

Jana lan Mike krama ing taun 2015, nanging kekawin kasebut wis krama adoh saka gampang . Ing wulan Agustus 2016, penyanyi 'I Got The Boy' ngumumake dheweke lan dheweke bojo 16 wulan padha pisah. Nalika semana, dheweke isih ana ing rehab, nanging durung jelas kenapa. Nanging sewulan mengko, Us Weekly nglaporake yen dheweke ana ing rehab kecanduan jinis , amarga, dheweke 'pecandu seks' sing ngapusi negara kasebut kaping pirang-pirang, kalebu ngiringan mbayar.

Sawise pasangan rukun lan nganyari janji maneh ing taun sabanjure, dheweke negesake manawa Mike duwe tambahan jinis lan ora setya karo dheweke. Dheweke malah ujar ing wulan Maret 2019 manawa Mike duwe 'kambuh massal,' nanging negesake manawa dheweke ora duwe urusan liya.

sofia vergara lan julie bowen