Nalika tampil ing 'The Talk,' Jamie Lee Curtis kanthi tangis ngeling-eling bubar dadi penganten Zoom superfan, ing endi panganten lanang sing lara seda kurang saka sak jam sawise naleni.



Media Punch / REX / Shutterstock

Anthony Woodle minangka penggemar 'Halloween' sing gedhe banget. Ing Halloween 2016, dheweke nglamar pacare, Emilee. Telung taun mengko, sadurunge pasangan kasebut mlaku ing gang, Anthony didiagnosis kena kanker tenggorokan. Diagnosis dheweke teka, sampeyan ngira, Halloween.

Nalika kabeh kedadeyan, Jamie Lee ngerti babagan penggemar lan penyakit terminal. Dheweke dadi trenyuh banget karo critane lan fandom dheweke, mula dheweke ditawani kanggo ngrampungake pernikahane lan Emilee saka kadohan. Nanging, nalika tanggal pesta pernikahan tanggal 13 September, Anthony dadi luwih parah. Isih, pesta pernikahan kasebut diterusake lan Jamie resmi omah-omah karo Anthony lan tunangane nalika dheweke turu ing pingsan, panganten calon panganten wanita ing sisihane.





Pernikahan diwiwiti jam 10:30 Anthony tilar donya jam 11:17.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Emilee Stickel (@lickmypopstickel)



'Pranyata dadi prekara sing pancen nyenengake banget lan uga negesake banget,' ujare Jamie.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Emilee Stickel (@lickmypopstickel)

Sawise krungu pati ing dina sabanjure, Jamie menehi pajeg marang Anthony.

'Anthony Woodle, ngerteni manawa sampeyan asale saka katresnan, dikepung karo katresnan lan nemokake katresnan sejati ing Emilee,' dheweke nulis, ya, Halloween. 'Anthony, aku terhormat dadi kanca sampeyan.'

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Sadurunge tilar donya, Anthony entuk siji kekarepan sing arep sedhot: dheweke kudu ndeleng 'Halloween Kills', sing ora dijadwalake dibebasake nganti 2021 amarga keterlambatan COVID-19.

'Sampeyan lan Emilee mung wong sing wis ndeleng #halloweenkills,' tulis Jamie ing Instagram. Emilee banjur ujar manawa nonton film kasebut minangka film sing paling apik sing dheweke 'ndeleng [Anthony] eseman.'