Apa dheweke ora?



Miturut penyanyi August Alsina, dheweke lan aktris nikah Jada Pinkett Smith wis hubungan ing taun anyar - karo berkah saka bojone, Will Smith , 51. Dheweke nggawe klaim kasebut ing sawijining wawancara umum karo rekan tuan rumah 'The Breakfast Club' Angela Yee sing dikirim ing Saluran YouTube tanggal 30 Juni.

Gambar Paras Griffin / Getty kanggo BET

Nanging, miturut Jada, 48, tuduhan kasebut palsu. Wakil Jada marang Kaca Nenem penyanyi penyanyi berusia 27 taun kasebut 'pancen ora bener.'





Kaya sing dilaporake dening Page Six, ing wawancara - yaiku kanggo film dokumenter YouTube anyar, 'StateofEMERGEncy: Kebangkitan Agustus Alsina,' kanggo promosi album anyare, 'Produk III: stateofEMERGEncy' - Agustus dikenalake karo Jada karo putrane , Jaden Smith, ing taun 2015. Dheweke cedhak - dheweke ujar yen dheweke tresna karo dheweke - lan dheweke plancongan karo keluargane ing Hawaii taun candhake lan dheweke lan aktris kasebut melu Penghargaan BET 2017.

Spekulasi yen ana kedadeyan ing antarane Agustus lan Jada nyala sawise dheweke ngrilis lagu Kehlani 'Nunya' ing taun 2019. Minangka Kaca Enem nuduhake, lirik kalebu, 'Napa sampeyan nulis teks ing aku / Takon sapa sing cedhak karo aku / Napa sampeyan peduli karo sapa sing berhubungan seks karo aku / Saiki sampeyan kabeh, kenapa sampeyan meksa aku? ' Referensi trek kasebut lan perhatian sing ditemokake, Angela takon marang Agustus, 'Apa kahanan sejatine Jada Pinkett Smith ? '



Matt Baron / Shutterstock

Wangsulane? 'Wong bisa duwe ide apa wae sing disenengi, nanging sing ora dakkarepake yaiku karakterku sing dadi pitakonan. Ana prekara-prekara sing bisa dipertanyakan yen aku dudu dudu aku utawa aku ngerti yen durung nindakake, 'dheweke wiwit. 'Beda karo apa sing dipercaya karo sawetara wong, aku ora seneng karo drama - drama pancen nggawe aku mual. Lan aku uga ora mikir manawa penting banget kanggo wong ngerti apa sing daklakoni, wong sing aku turu, sing dakkencan, nanging beda banget amarga kaya sing dakkandhakake, ana akeh wong sing ora duwe sisihane kula, ndeleng kula dipertanyakan babagan iki. Maksudku aku kelangan dhuwit, kekancan, sesambetan, lan aku mikir amarga masarakat durung mesthi ngerti sejatine.

'Nanging aku ora nate nindakake apa-apa,' meksa Agustus, lan nambah kulawarga Smith, 'Aku tresna marang wong-wong kasebut, secara harfiah - padha karo kulawarga lan aku ora duwe omong-omong bab sing kurang apik. Dheweke pancen wong ayu. '

Nanging, dheweke nerangake, 'Nalika ana prekara sing nyebabake uripku lan ora mung mengaruhi uripku, nanging uga nyebabake kesehatan lan kesejahteraan lan uga mblokir atiku, papan atiku diblokir, aku ora duwe pilihan, nanging kanggo nyebut kasunyatanku. '

Michael Kovac / AMA2016 / Gambar Getty kanggo FIAT

Miturut Agustus, 'Aku sejatine lungguh karo Will lan ngobrol amarga ana owah-owahan saka bebrayan dadi kemitraan urip sing wis bola-bali diucapake ... dheweke menehi berkah.'

Babagan hubungane karo Jada, 'Aku pancen sesambungan karo pirang-pirang taun sajrone uripku, lan aku pancen tresna lan tresna banget marang dheweke,' jarene. 'Aku kepengin banget, aku menehi kabeh - nganti saiki aku bisa mati saiki lan ora apa-apa yen ngerti aku pancen menehi aku marang wong liya.'