Sawise pirang-pirang taun proses ukum, Hulk Hogan pungkasane entuk penyelesaian karo Cox Radio amarga bocor pita seks sing kondhang.



Rob Latour / REX / Shutterstock

Miturut Tampa Bay Times , dokumen pengadilan diajukake ing Pinellas County, Florida, tanggal 19 Maret, sing ujar manawa ikon gulat kasebut entuk pemukiman 'rahasia' karo para terdakwa, Cox Radio Inc., host pembicara Mike Calta, Matt Lloyd lan liya-liyane sing dituduh njupuk melu bocor video yen dheweke wis jinis lan nggunakake basa rasis.

Rincian lengkap babagan pemukiman ora dingerteni. Tuntutan ukum, Bay News 9 laporan, nyathet manawa Hulk (jeneng asline Terry Bollea) dianugerahi $ 141 yuta ing tuntutan hukum sadurunge marang Gawker babagan kaset kasebut, nanging ngrampungake $ 31 yuta nalika perusahaan kasebut bangkrut. Sisane imbangan, $ 110 yuta, yaiku jumlah sing digoleki Hulk saka Cox Radio lan para terdakwa.





MediaPunch / Shutterstock

Hulk nyalahake sawetara kepribadian radio lan pengacara sing konspirasi kanggo bocor lan adol rekaman dheweke ngobrol karo garwane kanca paling apik, Heather Cole. Diduga direkam ing taun 2007 lan wiwit nyebar ing 2012.

Video kasebut nuduhake pegulat nggunakake tembung n 'tembung sajrone mbatalake babagan penilaian ing wektu sing angel banget ing urip, nalika dheweke ngobrol kanthi pribadi ing kamar turu kanca sing paling apik.' Hulk ujar manawa video kasebut direkam kanthi ilegal.



Minangka bagean saka pemukiman anyar, para terdakwa dilarang nduwe utawa nuduhake rekaman Hulk 'wuda, hubungan seks, lan / utawa ngobrol pribadi ing kamar pribadi' - utawa bisa dianggep sepele.

Kasus nglawan Cox lan para terdakwa liyane wis ditindakake patang taun.