Bintang So Raven, Orlando Brown, wis dihukum luwih saka telung minggu ing pakunjaran amarga kasus narkoba lan pencurian.



WireImage

TMZ dilaporake tanggal 7 September manawa aktor sing bermasalah kasebut dijatuhi hukuman penjara 15 dina sawise ora njaluk kontes sing ana gandhengane karo kasus narkoba sing diwiwiti saka penahanan Juni. Kajaba iku, dheweke uga ora njaluk kontes ing kasus pencurian wiwit akhir minggu kepungkur, yen dheweke dicekel kamera ngganti kunci ing restoran kanca. Amarga iku, dheweke dijatuhi hukuman 45 dina ing pakunjaran.

Nanging, ana warta apik kanggo Orlando, amarga dheweke entuk kredit amarga wis suwe. Sawise matématika iku, 23 dina sabanjure dipenjara.





Dheweke samesthine bakal dibebasake tanggal 1 Oktober.

Minggu kepungkur, Orlando dicekel ing Las Vegas amarga nyoba ngganti kunci ing restoran kancane. Ing wulan Juni, dheweke uga dicekel. Miturut Las Vegas Review-Journal, Orlando dipenjara sawise mandheg kendharaan tanggal 4 Juni. Aktor kasebut dinuga ora kooperatif, mula polisi nyelehake dheweke ing borgol. Nalika nggoleki dheweke, petugas miturut omongane uwong nemokake methamphetamine lan perlengkapan kanggo dheweke.



Departemen Kepolisian Metro Las Vegas

Ing mugshot, dheweke pamer tato tilas bintang co Raven-Symone .