Apa Taraji P. Henson isih wanita tunangan? Sing dadi penggemar mulai gumun.



caitlyn jenner pengin bali
AFFI / Shutterstock

Bintang 'Kekaisaran' wis tunangan karo mantan pemain NFL, Kelvin Hayden ing 2018, telung taun sawise duo kasebut pacaran. Ing wiwitan taun 2020, dheweke katon minangka conto rasa seneng lan adoh saka pirang-pirang wulan. Nanging, dheweke wis pirang-pirang wulan durung katon ing Instagram Taraji.

Nambah gosip kanggo desas-desus perpisahan, Taraji ngrayakake ulang tahune sing kaping 50 minggu kepungkur ing Meksiko, lan Kelvin katon ora rawuh ing pesta kasebut. Dheweke uga gagal nyebutake dina gedhe kasebut ing media sosial.





Deleng kiriman iki ing Instagram

Ayo mati shawty iku dina BIRFDAY

Kiriman sing dituduhake dening taraji p henson (@tarajiphenson) tanggal 11 Sep 2020 jam 18:14 PDT



'Bliss,' Taraji nulis foto saka pahargyan ulang taune. Nyatet, dheweke katon ora nganggo cincin pertunangan, nanging malah menehi cincin pratelan liyane.

Deleng kiriman iki ing Instagram

#bliss

prab├ędan bo derek lan john corbett

Kiriman sing dituduhake dening taraji p henson (@tarajiphenson) tanggal 14 Sep 2020 jam 18:48 PDT

Taraji durung katon ing Instagram ing Kelvin wiwit dina Valentine. Sementara, Kelvin pungkasan tampil ing Instagram ing wulan Maret. Kaping pungkasan dheweke nampilake cincin pertunangan yaiku ing wulan April.

pamukiman pegatan phaedra lan apollo

Supaya adil, duo kasebut pancen wis pribadi babagan romantisme - dheweke pacaran kanthi tenang sajrone rong taun sadurunge mbukak publik karo hubungane. Ing 2019, Taraji ngumumake yen dheweke pancen pisah ing sawijining wektu, lan Kelvin kudu nggawe cara urip maneh.

Erik Pendzich / Shutterstock

Semono uga, Taraji lan Kelvin saiki wis omah-omah. Kalorone bakal ngikat tali ing musim panas iki, nanging pandemi virus corona meksa dheweke nundha perkawinane .

'Simbah simbah, mbah putri bakal ngancik 96 taun, dheweke umure wis 86 taun, kepiye carane supaya dheweke bisa njaluk kawinan saiki? Saiki, kita kuwatir, mung nyoba golek cara sing paling aman lan paling apik, 'dheweke marang' Akses Hollywood 'ing wulan Maret.