Ana apa-apa Emma Watu lan Andrew Garfield maneh



kylie jenner travis scott pisah

Aktor - sapa pisah ing taun 2015 sawise meh patang taun pacaran on-lan-off - padha nate mangan bareng ing restoran Dell'anima ing New York City tanggal 22 Mei, Kaca Nenem laporan, nyebabake sawetara pelanggan kepingin weruh yen bisa uga bisa bebarengan maneh.

Matt Baron / BEI / REX / Shutterstock

'Dheweke ngobrol lan lungguh banget,' ujare pengamat marang kolom gosip New York Post. 'Dheweke ngguyu lan mesem. Kalorone katon seneng. '





Exe 'katon kaya pasangan,' ujare pengamat.

Nanging kanthi cepet bisa menehi kamungkinan romantisme sing diuripake maneh, Kaca Enem nyemprotake, nulis, 'Pasangan kasebut, sing kita krungu mung kekancan, wis apik banget wiwit putus lan rutin memuji masarakat.'



bojo kim zolciak-biermann

Wis dingerteni ing 2017 manawa Emma, ​​29, kencan direktur segmen 'Saturday Night Live' Dave McCary, sanajan durung jelas manawa dheweke isih pasangan. Dheweke katon pungkasan difoto bareng ing wulan Februari 2018 nalika nilarake pesta sawise 'SNL'.

REX / Shutterstock

Ing sawetara minggu kepungkur, tabloid nerangake manawa Emma lan Justin Theroux, 46, rekane ing seri Netflix 'Maniac,' bisa uga melu romantis amarga dheweke wis weruh nedha bengi bareng 2018 Met Gala bareng tanggal 7 Mei.

kenapa kim nganggo wig?

Andrew, 34, durung nyambung publik karo sapa wae ing taun-taun pungkasan, sanajan dheweke pacaran karo aktris 'Westworld' Shannon Woodward sadurunge Emma.

Andrew lan Emma - sing wiwitane cedhak sawise rapat nalika nggawe 'The Amazing Spider-Man' - nyebabake rumor rekonsiliasi ing Mei 2017 uga nalika pemenang Oscar ngunjungi dheweke ing London, ing ngendi dheweke main ing produksi teater 'Angels in America. 'Dheweke ana ing pamirsa sing nonton acara kasebut,' ujare salah sawijining saksi mata Wong majalah nalika semana, nambah, 'Dheweke lunga ing mburi panggung.'

Dave Allocca / Starpix / REX / Shutterstock

Andrew lan Emma, ​​sawijining sumber marang People nalika semana, 'Aja mandheg ora peduli karo siji liyane. Sanajan dheweke pisah, Emma lan Andrew pancen tresna lan ngajeni banget.

Sawetara wulan sadurunge wulan Desember 2016, nalika ditakoni nalika wawancara karo 'Hollywood Reporter' sing pengin dikepengini yen kepepet ing pulau pasir, Andrew ujar Emma. 'Aku tresna karo Emma. Dheweke ora apa-apa. Dheweke bisa teka. '