Sepuluh wulan sawise seda garwane, Duane Chapman duwe katresnan anyar sing wis pacaran mung sawetara wulan.



Gambar Getty

Bintang 'Dog the Bounty Hunter', sing garwane sing ilang Beth Chapman kena kanker ing Hawaii ing wulan Juni 2019, nglamar pacar anyar Francie Frane, ujare pasangan kasebut marang Inggris Srengenge ing crita sing diterbitake tanggal 4 Mei.

Francie, 51 taun - sing kayadene Duane, 67 taun, bubar kelangan bojone amarga kena kanker (dheweke tilar donya nem wulan sadurunge Bet) - rinci babagan proposal bintang TV kasebut ing sawijining wawancara karo The Sun, nerangake kepiye dheweke kaget ing omah ing Colorado sing saiki padha bareng . (Sun uga duwe foto dering.)





'Aku ora ngarep-arep babar pisan. Aku mikir yen aku wis arep njupuk panganan banjur nalika bali, dheweke kabeh mateni lampu mung sawetara lampu lan akeh lilin sing dinyalakan, 'jarene. 'Dadi nalika mlebu, aku seneng,' Wah, iki apik tenan. ' Banjur dheweke kandha, 'Ayo, lungguh amarga aku kudu ngomong karo sampeyan.'

Deleng kiriman iki ing Instagram

Dadi bungah banget bab iki! ️



Pos sing dituduhake dening @ franciefrane tanggal 11 Apr 2020 jam 3:17 sore PDT

'Dadi, aku nyelehake kabeh panganan ing pawon lan aku mlebu lan dheweke kandha,' Aku ngerti yen Gusti Allah nggawa sampeyan menyang uripku lan aku ora pengin nglampahi wayahe tanpa sampeyan, 'ujare Francie. 'Lan dheweke banjur sujud siji lan dheweke mbukak kothak dering lan dheweke ujar,' Apa sampeyan bakal omah-omah karo aku lan urip bebarengan? ' Sapa sing bisa ujar ora? Pancen apik banget. '

Asu seneng banget. Dheweke seneng banget yen wis jatuh cinta maneh lan nemokake Francie sing dikepengini, dheweke kandha karo The Sun, 'pesta paling gedhe sing ana sadurunge.'

Minangka kanggo kapan pasangan kasebut bakal omah-omah? Dheweke bakal ngenteni nganti order kunci COVID-19 diangkat, jarene. Dheweke pengin kulawargane ing kana, kalebu 12 anake Dog saka hubungane sing kepungkur, ditambah karo putra loro Francie lan kabeh putune. Anjing uga ujar marang The Sun manawa dheweke bisa nemokake cara kanggo mbukak pesta pernikahane karo para penggemar sing wis ndhukung dheweke.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Aku njerit & Nangis Bet ing endi sampeyan kok sampeyan ninggalke aku banjur aku nduwur & ndeleng sampeyan Francie & rasa lara dadi eseman Aku tresna sampeyan WANITA !!

Kiriman sing dituduhake dening Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) tanggal 24 Apr 2020 jam 6:56 sore PDT

mike kahanan operasi plastik

'Aku wis akeh penggemar takon' Nalika sampeyan omah-omah karo Francie, apa sampeyan bakal ngidini para penggemar teka? Dadi, kita saiki negosiasi amarga aku pengin mbukak, 'jlentrehe, nambah kepenginan pesta gedhe,' Nyuwun pangapunten, nanging kula kemawon. Muga-muga aku bisa ngobrol karo Francie lan mbukak kanggo para penggemar, Dog Dog, kanggo kabeh wong. '

Asu nambah, 'Bakal dadi salah sawijining pesta lan mung sing dibutuhake wong saiki. Aku marang Francie, wong-wong, dheweke butuh katresnan sithik sawise dikunci. Aku seneng karo ide kasebut. '

Nalika sawetara wis ngritik randha lan duda, sing mbukak publik kanthi romantisme Instagram ing wulan April, amarga gerakane cepet banget, dheweke ujar manawa ngerti yen dheweke ana ing dalan sing bener. 'Sampeyan ngerti mesthi bakal ana sengit, lan aku bisa uga nyekel separo,' ujare Dog.

Gambar Getty

Loro bocah Dog wis ngumumake dhukungan, karo putri Lyssa ngandhani The Sun manawa Francie minangka 'wanita luar biasa', lan putri Bonnie nulis ing Instagram, 'Sapa wae sing ngukum bapakku mesthine kudu ndedonga supaya ora kelangan wong sing ditresnani. lan diadili amarga nyoba ngisi kekosongan kasebut. ' Dheweke ujar marang sawijining kritikus, 'Pendapat sampeyan ora valid. Ibuku pengin dheweke seneng. '

Francie ngakoni manawa mesthi ana wong sing ujar yen kita nindakake salah iki, utawa kita nindakake kesalahan kasebut, utawa kita cepet utawa cepet banget. Nanging sejatine, kita sakloron wis nempuh telung taun mlaku-mlaku bebarengan karo pasangane sing lara lan kita ngerti manawa Gusti Allah nunggalake kita lan mulane kita ora percaya yen bakal cepet.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Metu ngrasakake cuaca sing apik saiki karo Lola bulldog ️ Kita mlaku kanthi iman, dudu ngarsane. Urip kanthi cara sing selaras karo kapercayan sing yakin karo janjine Gusti Allah. 2 Korinta 5: 7

Pos sing dituduhake dening @ franciefrane tanggal 23 Apr 2020 jam 10:43 PDT

Dheweke nambah, '... supaya kita bisa bebarengan kaya sing kita lakoni lan nggawe persahabatan iki amarga apa sing wis dialami, sing dadi crita katresnan. Kita ora ngandel yen bakal cepet. '

Dheweke nyambung kanthi cara sing paling ora dikarepake. Minangka lapuran The Sun, Dog ora ngerti bojone Francie, Bob, wis tilar donya lan nelpon lan ninggalake surat swara kanggo njaluk gaweyan ing omah. Sawise Francie nyeluk Anjing maneh lan crita apa sing kedadeyan, dheweke dadi kanca, lan dheweke dadi romansa.