Drew Barrymore lagi nggumunake sentimen dheweke lan mantan bojone, Will Kopelman, nalika diumumake pamisah sing bali ing 2016.



StarTraks

Nalika semana, pasangan kasebut negesake pentinge ikatan kulawarga karo saben liyane lan putrine, kanthi ujar yen 'Pegatan bisa uga nggawe dheweke gagal, nanging pungkasane sampeyan bakal entuk sih-rahmat yen urip terus.'

Minangka bagean saka dheweke Instagram seri, #TheWayItLooksToUs, aktris kasebut dibukak dina Jumuah, 21 Desember, babagan hubungan romantis sing paling gedhe, nuduhake aspek positif saka perkawinane.





'Biyen ... Aku kelingan maca artikel sing ujar yen aku wis seneng banget. Ndeleng gambar iki, mesthi katon kaya ngono. Banjur, kaya kaping pirang-pirang urip kanggo kita kabeh, rencana bakal diganti lan impen kita disetel 'lintang 43 taun kasebut nggambarake foto dheweke lan Will ing Golden Globes sing dijupuk nalika isih ana.

'Nanging ora ateges saben detik ora ana gandhengane. Lan yen mesin wektu DeLorean ditarik saben dina, aku bakal rampung maneh. Sawise kabeh, aku pancen ngimpi. 2 bocah wadon sing sehat, 'lanjutnya, ngrujuk bocah-bocah - Olive, 6 taun, lan Frankie, 4 - dheweke bareng karo pacare.



Warta Splash

'Aku lan Will bakal terus gumun karo apa sing digawe lan nyoba dadi wong tuwa sing paling apik. Ora mesthi gampang lan intine yaiku… ora ana sing urip. Nanging ora ateges ana pait sing luwih gedhe tinimbang sing manis! '

https://www.instagram.com/p/BrpqbNvHUIx/

Pos kasebut digawe sawise Drew ngumumake yen dheweke ngajak para pandhereke supaya bisa ngobrol karo dheweke babagan prabédan kaya apa sing dadi ibu, kaendahan, lan hubungan karo para wanita lan apa sing bisa kita pikirake.

Mung sawetara dina, hashtag bintang kasebut wis narik ewonan komentar babagan atusan foto sing dikirimake para wanita sing rumangsa padha karo Drew.

Minangka LAN ngelingake kita, Drew wis mbukak babagan perjuangan nalika pegatan sadurunge. 'Yen sampeyan putus karo wong liya, sampeyan kaya,' Ya, iku ora bisa digunakake, '[nanging] nalika pegatan sampeyan kaya,' Aku gagal paling gedhe. Iki minangka kegagalan paling gedhe, '' ujare karo Chelsea Handler ora suwe sawise ngumumake pisah karo Will. 'Ngisin-isini lan angel banget ngatasi iki, sanajan kanthi pribadi,' dheweke nambah.

Sawise nuduhake jabatan cerai dheweke ing dina Jumuah, Drew ngetokake pamikiran maneh ing njaba, ngirim babagan rasa seneng sing bisa ditindakake nalika nuduhake foto salah sawijining putrine nggawe malaekat salju saka gula bubuk - ing njero.

'Nalika ngresiki kekacauan putri, gula bubuk ing udhara tiba ing cangkem lan aku ngerti sejatine rasa sejatine kasunyatane. Kadhangkala apa sing katon kaya kekacoan paling gedhe bisa dadi memori paling sampeyan, 'dheweke nulis.

https://www.instagram.com/p/BrqflfPHIw3/

Dheweke mlebu kanthi kekarepan iki kanggo para pandhereke: 'Muga-muga kita kabeh bisa nglindhungi lan ngucapke matur nuwun marang katresnan sing diduweni. Lan sapa sing prelu katon! Yen sampeyan apikan, ya iku tampilan paling ayu sing dakdeleng. '