Sawise sewulan sawise Ewan McGregor ngajokake cerai karo garwane 22 taun, Eve Mavrakis, amarga skandal curang, ana laporan anyar sing ujar dheweke lan pacare Mary Elizabeth Winstead wis pisah.



Sawijining sumber ujar manawa cedhak karo rekane Ewan, 46, lan 'Fargo', Mary - sing pisanan difoto ngambung nalika Oktober - ngandhani edisi cetak majalah Star manawa Mary, 33, wis mungkasi asmara karo aktor Skotlandia amarga stigma sing ana gandhengane ora bisa nahan.

pinten bobot khloe
Richard Shotwell / Macem-macem / REX / Shutterstock

'Mary sengit yen diwenehi label homewrecker lan rasa isin amarga dheweke. Sedhih banget amarga setaun kepungkur Ewan lan garwane wis sehat lan banjur mutusake mbuwang kabeh kanggo Mary. Saiki kayane dheweke kelangan kekarone apik, 'sumber kasebut marang tabloid (kaya sing dilaporake Mail ing dina Minggu tanggal 24 Februari).





Nalika The Mail dina Minggu nyedhaki Eve, 51, tanggal 23 Februari kanggo takon apa dheweke ngerti babagan pamisahan Ewan lan Mary, dheweke ujar, 'Ora, aku durung krungu,' lan nolak menehi komentar luwih lanjut.

Sawise foto Ewan lan Mary metu ing cafe London diterbitake musim gugur pungkasan, majalah People nglaporake manawa dheweke meneng-menengan pisah karo Hawa , ibune saka papat anake, Mei kepungkur. Iki wulan sing padha Mary ngumumake ing Instagram yen dheweke lan bojone Riley Stearns putus.



segel lan heidi klums anak
Ivan Nikolov / WENN.com

Miturut laporan November 2017 ing Srengenge , aktor kasebut ngakoni Eve, desainer produksi Yunani-Prancis, wulan Mei dheweke tresna karo kanca kencan 'nanging negesake, ora ana kedadeyan,' lapor koran kasebut.

Ana sumber sing nerangake ing laporan sing padha yen 'Eve yakin Ewan lan Mary wis bebarengan sadurunge ngakoni perasaane dheweke. Pancen angel yen dheweke percaya karo dheweke. Kahanan kasebut angel banget kanggo dheweke lan anak papat. '

Sadurungé ing wulan November, Srengenge nglaporake manawa Eve ngucapake perpisahan sing kaget karo Ewan, kanggo kaping pisanan, liwat komentar Instagram.

Sawise pengikut nulis, 'Aku ora percaya Ewan bakal mungkasi perkara karo sampeyan kanthi murah w--! U luwih apik tinimbang dheweke !!!! Jupuken saben sen sampeyan bisa !!!! ' Eve mangsuli, 'Apa sing kudu tak lakoni?'

Ing wulan Januari, Ewan dadi berita utama nalika dheweke kanthi canggung matur nuwun marang Eve lan Maryam ing pidato sawise menang Golden Globe amarga makarya ing 'Fargo.' 'Aku pengin njupuk sawetara wektu mung matur suwun marang Ev sing tansah jumeneng karo aku sajrone 22 taun, lan anakku papat, Clara, Esther, Jamyan lan Anouk - aku tresna sampeyan,' ujare sadurunge arep muji kanca rekane lintang - kalebu Mary, sing dadi bintang pungkasan sing kasebut.

Paul Drinkwater / NBCUniversal liwat Getty Images

Nalika Daily Mail tekan Eve kanggo takon apa dheweke seneng karo sing diomongake Ewan, dheweke mung menehi, 'Ora, Aku ora seneng omongane . '

yaiku stamos john ing kunjara

Dina-dina mengko tanggal 19 Januari, Ewan ngajokake cerai, amarga nyebutake beda sing ora bisa diatasi. Kertu pengadilan nunjukake manawa dheweke nyathet tanggal 28 Mei 2017, minangka tanggal pamisahan, njaluk hak asuh ukum lan fisik saka telung putrine sing durung diwasa lan gelem mbayar dhukungan saka pasangan. Pengacara Eve ngajokake wangsulan kasebut ing wektu sing padha, ujar TMZ, ngumumake manawa Eve pengin hak asuhan fisik kanthi dikunjungi Ewan.

'Nguciwani lan nesu banget,' ujare Eve marang The Sun nalika pengajuan, 'nanging keprigelan utama aku yaiku papat anak ora masalah.