jessie-james-decker Gambar Getty Amerika Utara eric-decker-pda StarTraks eric decker jessie james Warta Splash Jessie James cmt Warta Splash erin decker jessie james pantai Fame Flynet Karpet abang Jessie James John Shearer / Invision / Invision / AP Jessie James tampil Chris Pizzello / Invision / AP Nuduhake Tweet Pin Email

Klambi? Sapa sing butuh klambi!



Penyanyi negara Jessie James Decker rinci babagan apa sing ana ing mburi lawang dheweke lan omahe Eric Decker, lan katon apik banget… banget ngumumke.

'Sanalika aku ndeleng dheweke wuda, aku ora duwe aturan 'ora nganggo sandhangan' ing omah kita,' ujare nalika katon ing acara 'His & Hers' saka ESPN tanggal 3 Desember. Eric, nalika semana, duduk kanthi kikuk ing sisihane nalika dheweke ngungkapake detail cilik pribadi.



Eric, bintang NFL kanggo New York Jets, ujar manawa dheweke dudu pameran kayata garwane, nanging dheweke seneng mlaku-mlaku tanpa klambi ing privasi omah dhewe.

'Nalika aku ing omah, ora ana aturan ing omah,' jarene sadurunge garwane nambah, 'Kita ana bukit ing omah.'



Pasangan kasebut ujar yen tetep celonone kanggo anak loro sing isih cilik, Vivienne Rose, 1, lan Eric II sing umur 3 wulan. Nanging, Jessie sing ora saringan, ujar manawa dheweke isih menehi tandha wilayahe, saben dhaerah, ing wilayah sing luwih enom sing diarani 'manscaping'.

'Kadhangkala, aku pengin ngrancang sing khusus kanggo Eric lan aku njaluk dheweke lunga menyang ruang ganti nalika njupuk udan kanggo pamer, yen sampeyan ngerti apa sing dakkarepake,' jarene. 'Dheweke wong sing wis omah-omah, temenan dheweke ora kuwatir banget babagan kahanan lan perawatan, nanging kadang aku seneng kreatif.'

Mayeb Eric kudune 'pungkasan nyenyet' tinimbang panrima sudhut.