Mbalik ing wulan Maret, CNN Chris Cuomo ngumumake manawa dheweke wis nate didiagnosis kena virus corona . Banjur ing wulan April, dheweke nyampekano saben rincian babagan tandhingane nglarani COVID-19 , nyipta gejala lan pengalaman - lan kepiye garwane lan putra uga mengko dikonfirmasi duwe virus kasebut.



Gregory Pace / Shutterstock

Saiki katon ing wulan Mei, Chris ngumumake luwih akeh: awake wuda.

Miturut laporan 8 Juni saka Kaca Nenem , Chris kejiret ing latar mburi video yoga sing direkam kanggo media sosial dening garwane, wartawan Cristina Greeven Cuomo.





Sonia Moskowitz / Getty Images

Kolom gosip New York Post - sing nerbitake tangkapan layar saka video kasebut, sing dilaporake wis dibusak - nyritakake kepiye Chris sing mudo katon ing latar mburi Southhampton, New York, ing omah liwat jendhela saka langit-langit nalika Cristina syuting video kasebut ing jero.

Miturut Page Six, video kasebut direkam udakara 27 Mei lan dibusak sawise sing dijlentrehake minangka 'sawetara pandherek mata elang' njupuk tangkapan layar saka formulir bebas busana pengacara sing umur 49 taun, 'Cuomo Prime Time' .



Deleng kiriman iki ing Instagram

Praktek Ashtanga sing dimodifikasi, ambegan resonansi lan rasa syukur kanggo gaib ing kabeh perkara. Praktek iki nyengkuyung kita ngenali kabiasaan sing mbatesi kita, pindhah menyang pikiran terbuka lan njupuk saben kesempatan kanggo sinau.

Kiriman sing dituduhake dening Cristina Cuomo (@cristinacuomo) tanggal 6 Jun 2020 jam 14:14 PDT

Sanajan Chris lan Cristina durung menehi komentar babagan laporan kasebut, nanging kudu dielingi manawa ing yoga sing luwih anyar video sing dikirim Cristina ing Instagram tanggal 6 Juni - sing kebeneran, judhul sebageyan 'Yoga purnama' - dheweke narik warna putih dadi nutupi sebagian besar windows sing nduwe pemandangan ing kebone mburi omah (lan, uga bojone).