Regane larang Kanca-kancane ora ngandel yen dheweke ngrusak karier kanthi kakehan operasi plastik, sanajan ana laporan tabloid sing digawe. Pulisi Gosip bisa ngilangi crita phony. Kita dikandhani ora ana kasunyatane.



sing miranda mbeling karo
Richard Young / REX / Shutterstock

Miturut Globe , penyanyi legendaris wedi yen dheweke ngalami akeh lambe lan dheweke dadi meh ora dingerteni lan bakal nglarani status bintang dheweke. Dokter bedah kosmetik sing ora nate ngobati Cher banjur spekulasi babagan prosedur sing bisa ditindakake, lan nambah, 'Amarga umure lan penampilan sing apik karo publik, aku mikir bakal ora katon apik banget.'

Sumber liyane sing dikatutake ngandhani outlet kasebut, 'Cher wis rampung kabeh - kalebu duwe iga pasangan sing paling murah kanggo entuk pinggul sing ultra langsing.' Tipster sing bisa dipertanyakan nambahake, 'Cher biyen kalebu salah sawijining jinis, nanging dheweke kepengin banget ing operasi plastik sajrone ngilangi apa sing nggawe dheweke tampil. Masyarakat, utamane sutradara film, wis ngerti. Kabeh pangowahan wis ngrusak penampilan dheweke - lan karir! '





Pulisi Gosip mbukak crita tabloid dening juru bicara Cher, sing nolak minangka omong kosong total. Majalah kasebut ndhelikake 'sumber' lan ahli bedah plastik sing ora ana jeneng sing durung nate ngobati penyanyi kasebut, nanging repetere dhewe bakal nggawe rekor kanggo ngilangi premis kasebut. Ora ana wong ing lingkaran Cher sing percaya yen karya kosmetik wis mengaruhi karier kanthi negatif.

Perlu dielingi, Cher wis mbukak pirang-pirang taun suwene babagan nglakoni prosedur kosmetik. Penyanyi kasebut malah nate nyebut dheweke minangka 'prawan poster kanggo operasi plastik.' Nyatane, dheweke wis nyoba nglawan stigma yen operasi kosmetik iku isin, malah ujar ing sawijining wawancara, 'Iki nggawe aku seneng.' Gegayutan manawa wong sing grapyak karo bocah umur 73 taun kasebut ujug-ujug kuwatir yen operasi plastik bisa ngganggu kariré ora bisa dingerteni.



Kajaba iku, Cher wis bebarengan nyamar Ing kene Kita Bali tur lan pendhudhuk Las Vegas wiwit September 2018. Dheweke ngrampungake sisa pertunjukan Vegas ing wulan September, lan sawise iku dheweke bakal terus lelungan ing tur dunya. Penggemar ora mandheg tuku tiket menyang konser penyanyi amarga dheweke kuwatir yen bedah plastik sing bisa dipikolehi. Dheweke uga ora ngalang-alangi dheweke entuk peran dadi bintang bareng ing taun 2018 Mamma Mia terusan

Taun kepungkur, Pulisi Gosip rusak ing Globe amarga ngakoni yen kanca-kancane Cher percaya yen dheweke lara banget kanggo terus tampil. Liwat wektu pancen wis mbantah narasi kasebut. Ora suwe sawise iku, majalah kasebut nggawe crita ora masuk akal babagan Cher pembekuan awake nalika tilar donya kanthi harapan bisa diuripake maneh. Artikel paling anyar babagan penyanyi ikonik iki luwih fiksi.

Liyane babagan Gosip Cop:

Jennifer Lopez Nggawe Generator Tur kanggo Nyegah Pemadaman Konser?

Christina Aguilera Nggawe Diva Ndhukung Ngerjakake Soundtrack Kanggo Remake 'Mulan'?

Angelina Jolie Nyoba Nggoleki rereget kanggo Wanita Brad Pitt Apa Meneng-menengan Kencan?