Pisah antarane mantan pasangan 'Sarjana' Colton Underwood lan Cassie Randolph wis ora apik, lan saiki kalebu sistem hukum.



Tanggal 11 September, TMZ nglaporake manawa Cassie ngajokake perintah larangan marang Colton ing Los Angeles.

CraSH / imageSPACE / Shutterstock

Ora jelas yen hakim wis ndhaptar perintah larangan sawetara.





Ing pengajuan, Cassie nyalahake pirang-pirang tuduhan nyalahake Colton - kabeh kasebut nggambarake dheweke kepengin banget lan ngontrol. TMZ nglaporake Cassie ujar manawa Colton 'nguber lan ngganggu dheweke kanthi pesen teks sing ora nyenengake.' Dheweke malah ujar manawa Colton nyelehake piranti pelacak ing mobil.

Dheweke luwih negesake manawa dheweke ora diundang menyang apartemen Los Angeles lan omah sing cedhak karo wong tuwane lan nate mlaku-mlaku ing jendhela kamar turu jam 2 esuk.



'Dheweke negesake Colton uga ngirim pesen teks anonim menyang dheweke lan awake dhewe pura-pura uga dadi korban pelaku anonim,' lapor TMZ.

Iki minangka pangembangan sing apik banget ing antarane pasangan sing seneng banget, sing kumpul ing pungkasan musim 23 taun 'Sarjana.'

AFF-USA / Shutterstock

Ing pungkasan Mei, sawise Colton pulih saka COVID-19 , duo kasebut ngumumake ing media sosial dheweke wis pisah .

'Kaping pisanan, aku pengin ujar iki minangka salah sawijining perkara paling angel sing kudu dakkandhakake amarga ora ana siji-sijine sing siap mbahas babagan iki. Nanging, amarga hubungan kita pancen umum, mula kita nggawe bisu babagan perkara kasebut, 'ujare Cassie ing Instagram. 'Colton lan aku wis putus, nanging mutusake tetep dadi bagean saka saben wong liya. Kanthi kabeh sing wis dialami, kita duwe ikatan khusus sing bakal mesthi ana. Aku tresna banget karo Colton lan ngajeni marang dheweke. Kita wis sinau lan tuwuh akeh sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan mesthi bakal bali maneh. Tansah. '

MediaPunch / REX / Shutterstock

Ing wulan Juli, ing pamisah dadi tumoto sawise Cassie ngobrol karo Chris Harrison ing 'Sarjana: Musim Paling Gedhe - Pernah!' Sawise obrolan ditayangke, Cassie nyuwek produsen kanggo nyunting wawancara. Colton uga ora seneng, lan banjur menehi alangan marang pacare kanggo wawancara. Cassie banjur ngetutake kanthi nuduh Colton nyoba 'monetisasi' pemisahan kasebut.

'Sampeyan ngandhani yen sampeyan pengin monetisasi perpisahan kita kanthi nulis bab anyar kanggo ngrembug pengalaman sampeyan karo COVID (ing ngendi sampeyan nginep ing omah kulawarga nalika pulih & babagan pemisahan),' dheweke nulis ing Instagram Story. 'Sampeyan uga nolak menehi persetujuan apa wae babagan bab sing bakal sampeyan tulis, sing bakal saya apik. … Iki kayane rada ora adil kanggo aku. Colton, sampeyan bisa nindakake apa sing sampeyan karepake, nanging aja duwe standar dobel. '

Colton nolak tuduhan kasebut.

Ing wulan Agustus, duo kasebut unfollow liyane ing Instagram.