Salah sawijining klaim tabloid minggu iki Caitlyn Jenner pengin bali dadi Bruce Jenner . Crita kasebut pancen salah. Lan Pulisi Gosip bisa ngilangi.



David Buchan / REX / Shutterstock

Miturut Globe , mantan Olimpiade mikir 'urip minangka wanita iku angel banget,' lan dheweke ngalami kesulitan ngalami efek samping saka perawatan hormon wanita, kalebu kram lan kembung. Sumber sing kudune ngandhani majalah kasebut, 'Dheweke pengin dadi pria maneh. Dheweke bodho percaya yen dadi wanita bakal ngowahi urip dadi luwih apik. Nanging Cait ngalami keraguan babagan transisi lan nemokake kemungkinan kanggo mbalikke operasi pangowahan jinis. '

Panyangka wong njero outlet kasebut negesake maneh Jenner frustasi amarga ora duwe rasa tresna wiwit dadi wanita, lan disiksa keraguan amarga keputusane ngganti jinis kelamin. 'Dheweke terus takon marang awake dhewe, 'Napa aku nate nindakake iku?' Nambah tipster sing palsu. 'Babagan pungkasan sing dikepengini yaiku operasi pirang-pirang jam, nanging dheweke nyoba maneh menyang Bruce. Ora ana romansa ing urip lan dheweke ilang karo Bruce - iki minangka combo sing ala. '





Laporan tabloid adhedhasar klaim saka 'sumber' sing ora dingerteni lan bisa uga digawe Pulisi Gosip mriksa karo juru wicoro Jenner, sing ngandhani manawa cathetan kasebut 'salah'. Sanajan diklaim tipster anonim majalah kasebut, wakil bintang realita kasebut negesake manawa dheweke seneng dadi wanita lan ora nate mikir pindhah menyang Bruce.

Ing sawijining wawancara karo Diane Sawyer meh rong taun kepungkur, Jenner ditakoni apa dheweke duwe rasa ragu utawa getun babagan transisi kasebut. Tilas atlit Olimpiade nanggapi, 'Aja. Aku ora nate mangu-mangu. Kabeh kebingungan wis adoh saka aku. ' Pikirane babagan perkara kasebut durung owah.



laurence garwane fishburne gina torres

Perlu dingerteni premis tabloid uga ora asli. Luwih saka telung taun kepungkur, Pulisi Gosip disebut metu ing Globe outlet mbakyu, Lintang , amarga ngaku palsu Jenner pengin dadi pria maneh. Pamanggih kasebut ora bener lan saiki ora akurat.

Kajaba iku, outlet kasebut ujar manawa bintang realita pengin dadi pria maneh amarga urip tresnane wis mandheg, nanging wulan Juli pungkasan, tabloid kasebut nyatakake Jenner omah-omah karo Sophia Hutchins lan nganakake bayi karo dheweke. Crita kasebut uga ora bener, nanging nuduhake kepiye majalah kasebut ora bisa terus narasi palsu.

Ing wektu wiwit Jenner transisi ing wiwitan 2015, dheweke wis jelas kaping pirang-pirang manawa dheweke seneng karo urip anyar minangka wanita. Ora ana bukti sing jelas yen ana klaim manawa dheweke kepengin dadi wong lanang maneh tanpa guna lan tanpa dhasar. Iki mung non-masalah.

Liyane babagan Gosip Cop:

Meghan Markle Ngadopsi Bocah Dadi Kaya Putri Diana, Madonna & Angelina Jolie?

Bebener Babagan Ellen DeGeneres, Perkawinan 'Crumbling' saka Portia De Rossi

taylor rooks lan jesse williams

Jennifer Aniston Reuniting Karo Ibune Brad Pitt?