Brody Jenner lan Kaitlynn Carter wis pisah, lan, miturut laporan anyar, pranyata ora nate nikah kanthi sah.



Macem-macem / Shutterstock

'Brody lan Kaitlynn wis rampung, lan dheweke wis pindah saka omah sing dienggo bareng,' TMZ kacarita dina Jumuah.

apa es vanilla isih omah-omah

Sumber konflik Brody lan Kaitlynn fokus ing dheweke kepengin duwe bayi lan nggawe kekawin kanthi sah, rong prekara sing ora gelem ditindakake Brody, miturut sumber TMZ.





Foto media sosial sing dikirim dina Jumat jelas nuduhake Brody tanpa cincin kawin. Kaitlynn wis pirang-pirang dina uga ora ana ring media sosial, lan laporan Page Six dheweke wis ndeleng wong liya.

Deleng kiriman iki ing Instagram



Kiriman sing dituduhake dening Rob mendez (@ robmendez310) tanggal 2 Agustus 2019 jam 8:30 PDT

Kasunyatan manawa dheweke ora ningkah kanthi sah menarik: kekarone kasebut nindakake pesta pernikahan ing Indonesia ing wulan Juni 2018.

joseph baena lan arnold schwarzenegger bebarengan

Bapake Brody, Caitlyn Jenner, kondhang ora mlebu omah. Bubar iki, Brody ujar manawa dheweke 'lara banget' amarga ora ana Caitlyn, amarga dheweke milih lunga menyang Wina ing dina sing padha.

Matt Baron / Shutterstock

TMZ negesake manawa Brody lan Kaitlynn, sing wiwit kencan ing 2014, ora nate entuk lisensi perkawinan ing Amerika Serikat, tegese ora nate nikah kanthi sah.

Miturut sumber Page Six, kasunyatan manawa Brody lan Kaitlynn katon ing MTV 'The Hills: New Beginnings' nyumbang kanggo masalah ing hubungane: 'Acara kasebut ora nulungi,' ujare wong njero.