Blac Chyna rumangsa bakal entuk perawatan 'Gadis Cantik' dening Kim Kardashian kanggo Dina Valentine.



Warta Splash

Kim Kardashian Kulon njupuk Kisah Instagram kanggo ngrayakake peluncuran Wewangian Kimoji Hearts KKW anyar tanggal 1 Februari, lan supaya kabeh wong duwe rencana ngirim sawetara paket Valentine khusus, nalika dheweke ujar, 'kekasih' lan sengit dheweke. ' Saben wong bakal nampa ati coklat kothong sing digawe dening Chef Chris Ford kanthi salah siji saka telu wangi (aroma kalebu BFF, Bae lan Ride utawa Die) sing dilebokake ing njero.

punika katie holmes meteng karo jamie foxx
Deleng kiriman iki ing Instagram

KIMOJI Hearts Hadiah kanggo penyayang & sengit #kimkardashian @kimkardashian



Kiriman sing dituduhake dening KIM K x KYLIE (@kimkxkylie) tanggal 1 Feb 2018 jam 2 47 sore PST

'Oke cah lanang. Aku nulis dhaptar kanggo kothak persku. Aku bakal ngirim dheweke menyang dalan luwih saka iki, nanging aku mutusake dina Valentine iki, kabeh wong pantes dadi Valentine, mula aku bakal dikirim menyang kekasihku, menyang sengitku, menyang kabeh wong sing dakpikirake amarga Nanging, dina Valentine, 'ujare Kardashian ing video kasebut, sing uga nampilake cathetan Post-It kanthi warna, nuduhake sapa sing entuk wewangian.



chris sullivan iki bobote awake dhewe

Ing bagean sing bisa dianggep bagean 'sengit', ana jeneng kayata Taylor Swift, Wendy Williams, Sarah Michelle Gellar lan liya-liyane sing nyabrang Kardashian ing jaman biyen. Nanging, siji jeneng sing katon jelas yaiku Blac Chyna, ibune keponakan Kim.

Deleng kiriman iki ing Instagram

KIMOJI HEARTS RIDE UTAWA MATI- KKWFRAGRANCE.COM Opening: Mandarin de Vert, Blackberry luscious, Jus ungu plum Jantung: Bloom Gardenia, Jasmine mekar ing wayah wengi, Rampung Nectar Raspberry: Krim Vanilla, putaran Caramel, kacang Tonka ==> Manis, nyenengake banget … Kimoji Hearts Ride utawa Die nawakake bukaan sing apik banget sing kalebu woh wohan beri ireng lan plum ungu sing juicy ... ati galak karo cathetan mlathi mekar lan madu raspberry - puteran karamel sing dipasang karo tonka kacang nambah kedalaman lan keanggunan kanggo ngrampungake teken

Kiriman sing dituduhake dening Kim Kardashian Kulon (@kimkardashian) tanggal 31 Jan 2018 jam 7:39 PST

TMZ kejiret karo Chyna ing bandara sing tetep dadi ibu nalika takon babagan 'hadiah kasebut.' Nanging, sumber sing cedhak karo Chyna, ngandhani TMZ yen dheweke nesu karo jaman saiki sing ditampa saka Kim, lan nambah manawa dheweke rumangsa yen Kim minangka 'wong sing kejem banget, banget' sing nggunakake praktik 'Girls Girls' kaya praktik meksa produk barunya .

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kamis tanggal 1 Februari Bae, Ride Or Die & BFF diluncurake kanthi eksklusif ing KKWFRAGRANCE.COM

Kiriman sing dituduhake dening Kim Kardashian Kulon (@kimkardashian) tanggal 30 Jan 2018 jam 4:17 PST

sing kat von d nikah karo

Wong njero TMZ nambahake manawa Chyna kaget yen Kim bakal nindakake iki amarga dheweke lik menyang Dream, Rob Kardashian lan anake Chyna. Luwih-luwih, dheweke pancen ora setuju karo label 'sengit' amarga dheweke rumangsa ora nate nyoba gawe citrane Kim.

Sanajan, Chyna wis nyoba nuntut Rob, Kim lan Kris Jenner , negesake manawa dheweke komplik ing rencana ngancurake acara realita, 'Rob & China,' yen pasangan kasebut bubar, lan kredit sing kaya ngapa E! rampung mbatalake acara.