Faith Evans wis ngubungake karo musisi liyane.



Dhudha lan produser Biggie Smalls, Stevie J entuk lisensi perkawinan ing Las Vegas tanggal 17 Juli, lan jarene 'aku' sawise mlebu kamar hotel, ujare TMZ.

Frazer Harrison / Gambar Getty kanggo BET

Sadurunge laporan TMZ, akeh penggemar yakin yen pasangan kasebut wis bebrayan, kanthi nyebutake tweet Stevie lan Faith sing dikirim menyang esuk esuk tanggal 18 Juli.





sing aziz ansari dikawin karo

Stevie, sing menang Grammy amarga karyane ing album 'No Way Out' Puff Daddy, tweet Selasa, 'Aku tresna sampeyan Faith Renee Jordan,' lan Faith mangsuli, 'Aku tresna sampeyan karo Steven Aaron Jordan.'

MediaTakeOut.com dilaporake awal tanggal 18 Juli manawa, kekarone pancen wis omah-omah, ujar yen dheweke lolos ing ngarep 'klompok kulawarga lan kanca cilik' ing Sin City.

kim kardashian ngajokake pegatan

Sumpah kasebut kurang saka rong minggu sadurunge lagune 'A Minute' bakal dirilis. Dheweke nggoda klip video sing akeh uwabe ing media sosial minggu kepungkur.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Musim panas mung resmi 'A Minute' @therealfaithevans ft Stevie J. 27 Juli !!! #DangerZone

Kiriman sing dituduhake dening Stevie J. (@ hitmansteviej_1) tanggal 11 Jul 2018 jam 9.43 PDT

Faith lan Stevie sadurunge pacaran, nanging pisah taun kepungkur. Nalika ngobrol karo acara radio The Breakfast Club, dheweke mbahas akhire setuju karo Stevie.

'Aku ora ngerti apa sing nggawe aku pungkasane ujar oke, nanging dheweke yakin, aku ora bakal ngapusi,' jarene. 'Sampeyan ngerti, aku seneng,' sampeyan ngerti aku dudu kabeh kegilaan. Yen aku pacaran, mesthine kudu dadi hubungan sing serius. Sampeyan ngerti? ' Lan aku mikir bisa uga sawetara wulan dheweke mesthi ngyakinake lan ora bisa nampa wangsulan sing nyata. … Dheweke pancen nggawe aku yakin yen dheweke pancen kepengin nate sesambetan lan nggawe aku yakin yen ora ana wong liya ing uripe. '

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kepiye tampilan anyar residensi Vegas. #BlackExcellence

pira dhuwit sing dibayar dening tarek lan christina saben episode

Kiriman sing dituduhake dening Stevie J. (@ hitmansteviej_1) tanggal 12 Jan 2018 jam 4:08 sore PST

Dheweke banjur ujar yen dheweke wis ora ana maneh, nanging nambah, 'Aku isih tresna karo dheweke; Aku tresna marang dheweke minangka kanca. Aku tresna marang dheweke, nanging ora kaya aku tresna karo dheweke. '

Barang mesthi owah.

Iki minangka kekawin pertama Stevie; iku kaping telu saka Iman, amarga sadurunge nikah karo Notorious B.I.G. lan Todd Russaw.