Ben kasusahan lan Jennifer Garner (lan anak-anake) diteliti dening Page Six sing duwe kulawarga ing wayah wengi ing Kamis ing NYC, ing produksi 'Halo, Dolly!'



Broadimage / REX / Shutterstock

Mantan pasangan lan kanca sepuh wis ana ing papan sing katon apik wiwit pungkasan, sawise pegatan angel.

Aktris 'Dallas Buyers Club' ujar ing sawijining wawancara karo 'CBS Sunday Morning' babagan liputan media babagan hubungane lan pengaruh marang keluargane: 'Yen dipikir maneh, aku ngrasakake stres banget. Aku tenan. . . Aku bisa nangis ngomong babagan iki. Sing dakkira wis dakkepengini yaiku, pengawasan ing urip pribadi sampeyan menehi tekanan supaya bisa kelakon. Sampeyan rumangsa meksa supaya cepet-cepet omah-omah, amarga sampeyan mikir yen bakal mungkasi, 'Apa dheweke wis tunangan? Apa ora? ' Lan sing bener uga uga. Yen sampeyan. . . yen ana masalah, utawa yen tabloid nemtokake ana masalah, bisa nyebabake masalah. '





GAMBAR Dmac / Stoianov / FAMEFLYNET

Wong njero téater ditambahake Kaca Nenem sing ' Ben kasusahan lan Jennifer Garner lan telu anake ana ing ngarep lan pusat ing 'Hello, Dolly !,' katon cedhak nalika ndeleng Bernadette Peters lan Victor Garber, 'kancane Garner sing wis suwe, sing uga dadi rekan kerja ing serial TV terkenal' Alias. '

Ben lan Jen wis omah-omah 10 taun nalika pisah ing taun 2015, nyritakake babagan warta babagan hubungane karo emban. Aktor / direktur / panulis kasebut wis pacaran karo produser 'SNL' Lindsay Shookus, setaun kepungkur.



Broadimage / REX / Shutterstock

Jennifer ngirim pesen Hari Ayah sing nyenengake ing Instagram marang Ben, sing ditulis, 'Anak-anak kita begja duwe bapak sing bisa ndeleng dheweke kanthi cara ndeleng lan tresna marang dheweke kaya tresnamu, @benaffleck. #happyfathersday #threeluckykids #haveagreatday '

chyna ireng lan rob kardashian
Deleng kiriman iki ing Instagram

Anak-anak kita duwe begja yen duwe bapak sing nyawang kaya sing sampeyan deleng lan nresnani kaya sing sampeyan tresnani, @benaffleck. #happyfathersday #threeluckykids #haveagreatday

Kiriman sing dituduhake dening Jennifer Garner (@ jennifer.garner) tanggal 17 Jun 2018 jam 10:26 PDT

Ing wawancara 2016 karo Vanity Fair, Garner ujar babagan Ben: 'Dheweke tresna banget karo uripku. Aku arep kepiye? Dheweke minangka wong sing paling apik ing ruangan apa wae, sing paling karismatik, sing paling loma. Dheweke mung wong sing rumit. '

Jennifer bakal bali TV ing seri komedi HBO mbesuk 'Kamping,' saka pencipta 'Girls' Lena Dunham lan Jenni Konner.